Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nada se najboljem

Bjelica u problemima: Dinamo ostao bez dvojice ključnih igrača, upitni za Šahtar

Dvojica vrlo važnih igrača Dinama Bruno Petković i Arijan Ademi pristigli su s okupljanja reprezentacija s ozljedama i upitni su nadolazeće utakmice Dinama.

Arijan Ademi i Bruno Petković (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dinamov veznjak Arijan Ademi ozlijedio se u pobjedi njegove Makedonije protiv Slovenije u Skoplju. Dobio je jak udarac u gležanj i zbog toga propustio utakmicu protiv Poljske u gostima. Dobra je vijest da je u Makedoniji obavio rendgen, koji je pokazao kako nema ozbiljnog oštećenja na gležnju, ali svejedno mora ići na magnetsku rezonancu.

Međutim, nisu to jedine muke po Bjelicu. Problema s gležnjem ima i napadač Bruno Petković, koji je nakon utakmice u Cardiffu završio na terapijama. Zbog tog udarca je morao izaći iz igre, odnosno Zlatko Dalić ga je zamijenio kako ne bi dodatno pogoršao ozljedu.

Petković najtraženiji na Transfermarktu (Screenshot) Traženiji od svih: Petković popularniji od Messija i Cristiana Ronalda na Transfermarktu divider

Dinamo u petak gostuje kod Gorice u HNL-u, ali puno važnije pitanje je hoće li spomenuti dvojac biti spreman za idući utorak i treće kolo Lige prvaka protiv Šahtara. Izostanak jednog ili čak obojice igrača u Harkivu stvorio bi Bjelici dodatne brige i sigurno umanjio Dinamove šanse za dobar rezultat.

U svakom slučaju, očekuje se da dvojica reprezentativnih igrača propuste utakmicu HNL-a i da što spremniji dočekaju novi modri ispit u Europi.

gol expired Mišković zatečen glasinama o Hrvatskoj i Slovačkoj na Maksimiru: ''Reprezentacija pripada svim građanima'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider