Dinamov veznjak Arijan Ademi ozlijedio se u pobjedi njegove Makedonije protiv Slovenije u Skoplju. Dobio je jak udarac u gležanj i zbog toga propustio utakmicu protiv Poljske u gostima. Dobra je vijest da je u Makedoniji obavio rendgen, koji je pokazao kako nema ozbiljnog oštećenja na gležnju, ali svejedno mora ići na magnetsku rezonancu.

Međutim, nisu to jedine muke po Bjelicu. Problema s gležnjem ima i napadač Bruno Petković, koji je nakon utakmice u Cardiffu završio na terapijama. Zbog tog udarca je morao izaći iz igre, odnosno Zlatko Dalić ga je zamijenio kako ne bi dodatno pogoršao ozljedu.

Dinamo u petak gostuje kod Gorice u HNL-u, ali puno važnije pitanje je hoće li spomenuti dvojac biti spreman za idući utorak i treće kolo Lige prvaka protiv Šahtara. Izostanak jednog ili čak obojice igrača u Harkivu stvorio bi Bjelici dodatne brige i sigurno umanjio Dinamove šanse za dobar rezultat.

U svakom slučaju, očekuje se da dvojica reprezentativnih igrača propuste utakmicu HNL-a i da što spremniji dočekaju novi modri ispit u Europi.