Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak, Modri su optimisti

Veliki udarac za Dinamo: U London otputovali bez glavnog igrača, jutros se probudio s temperaturom

Dinamo je ovog četvrtka gost West Hama u sklopu šestog kola skupine H Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dinamovoj delegaciji za London nije se našao Bruno Petković! On se jutros probudio s temperaturom i glavoboljom te je otpao s popisa putnika za britansku prijestolnicu, gdje Modri u četvrtak igraju protiv West Hama.

Težak je ovo udarac za Dinamo i trenera Željka Kopića, koji sada bez svojeg glavnog ofenzivca mora složiti momčad dostojnu borbe s Čekićarima.

Zagrepčani se uoči ove utakmice nalaze na drugom mjestu s dva boda više od Genka, s kojim se i bore za tu drugu poziciju koja će u konačnici donijeti nastavak sezone u Europskoj ligi.

U posljednjem kolu Genk je domaćin bečkom Rapidu i ako Belgijanci pobijede u tom susretu, Dinamo mora ostati neporažen u Londonu ili će, u protivnom, završiti sezonu na trećem mjestu i preseliti se u manje atraktivnu Konferencijsku ligu.

"Idemo napraviti sve što je moguće da uzmemo taj bod kojim bi osigurali ostanak u Europskoj ligi. Želimo popraviti stanje naše igre, to je trenutno moj jedini fokus i koncentracija. O samoj formaciji ne bih htio pričati, bitno mi je da su, osim Petkovića, svi zdravi", izjavio je trener Željko Kopić uoči polijetanja za London.

Kapetan Arijan Ademi respektira West Ham, koji je prije dolaska Dinama nokautirao i moćni Chelsea, ali emitirao je optimizam:

"Tu utakmicu nisam gledao, ali imali smo videoanalizu, a znamo ih i od ranije. Ozbiljna su momčad, kvaliteta koju imaju je ogromna i sigurno će htjeti pobjedu. Nama su teško pali porazi protiv Rijeke i Hajduka, ali nema druge nego dići glave, pokazali smo to bezbroj puta, nadam se da ćemo i sada."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider