Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Impresivna brojka

Petković nemilosrdno ''trpa'' ove sezone: Golgeterski instinkt je proradio, najbolji je u Konferencijskoj ligi!

Bruno Petković izbio je na vrh najboljih strijelaca u Konferencijskoj ligi.

Kapetan Dinama i dvostruki strijelac, Bruno Petković, s dva sinoćnja pogotka, stigao je do čak sedam golova u šest utakmica u Konferencijskoj ligi ove sezone. Prvi je strijelac natjecanja, zajedno s Izraelcem Zahavijem.

Iako vrhunski napadač, Petković nikad nije profiliran kao vrhunski golgeter. Ali ove sezone igra čak i na toj razini! Do sada je u Ligi prvaka i Europskoj ligi postizao redom: dva pogotka, pa jedan, pa četiri, pa tri, pa dva. A sad ih ima čak sedam, a utakmica će biti još!

Željko Sopić VIDEO Sopić ''poklopio'' novinara: ''Dugo niste stavili neku glupost u naslov, daj stavite ovako…'' divider

Kad se zbroje njegovi pogoci u svim natjecanjima ove sezone, Petković je već oborio vlastiti rekord, iako je sezona daleko od završetka. Postigao ih je već 16, a do sada ih je imao između 11 i 14 u sezoni. Dobra je to vijest i za reprezentaciju u godini Europskog prvenstva!

U reprezentaciji u godinama do sada: Petković je najefikasniji bio na početku, kad je postigao pet pogodaka. Pa ga onda nije baš išlo! Zabio je jedan, pa nijedan, pa jedan, ali taj iz 2022. bio je jedan od naših najvažnijih golova u povijesti: Brazilu u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva! Lani je zabio tri. A prvu priliku ove godine imat će za dva tjedna, uz izravan prijenos na Novoj TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Prolazi li Dinamo PAOK u Solunu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider