Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOŠ UVIJEK GA ČEKAJU

Bruno Fernandes i nova pojačanja Uniteda odabrali brojeve za iduću sezonu, jedan je značajno ostao još uvijek slobodan

Nova pojačanja Manchester Uniteda odabrala su brojeve za iduću sezonu, a svoj su postojeći promijenili još neki igrači.

Bruno Fernandes i Erik ten Hag (Foto: Afp)

Christian Eriksen, Tyrell Malacia i Lisandro Martinez prva su velika ovosezonska pojačanja Manchester Uniteda, a dolaskom na pripreme uzeli su i brojeve koje će u idućoj sezoni nositi.

Oko onoga novog lijevog bočnog, Malacije, nema previše zanimljivog, budući da je on uzeo broj 12, onaj koji inače gotovo u pravilu nose pričuvni vratari. No, zato se oko preostala dva broja kreirala vrlo zanimljiva priča.

Martinez i Eriksen nisu mogli dobiti jedan određeni broj

Lisandro Martinez nosio je u Ajaxu broj 21, koji je naslijedio od Frenkieja De Jonga. Pretpostavljalo se kako isti broj želi i u novom klubu, no nije ga dobio. Martinezov dres predstavljen je s brojem 6, koji je već nosio ranije u karijeri, ali kako kažu otočki "insajderi", to nije njegov broj snova kojem se nadao.

Broj koji želi nije dobio niti Christian Eriken. Njegov najdraži broj je 8, koji je prošlih nekoliko sezona nosio Juan Mata. No, čim je Španjolac napustio klub, istog je preuzeo Bruno Fernandes. Portugal isti ima tetoviran još otkako ga je nosio u lisabonskom Sportingu.

Danac u reprezentaciji nosi desetku, no ona je u Unitedu kod Marcusa Rashforda, a broj 23 koji je nosio u Tottenhamu je kod Lukea Shawa te je preostao njegov također drag broj, onaj koji je nosio u Brentfordu. 

I kod njega se radi o broju 21, no nije ga dobio. Eriksen će u sezonu ući s brojem 14.

Sve je jasno, United i dalje čuva broj 21 za Frenkieja De Jonga, koji isti nosi u Barceloni te reprezentaciji, nadajući se kako će Ten Hag svoju najveću želju ipak dovesti u momčad. Rade li to zato što su blizu obavljanju posla ili se i dalje samo nadaju? Uskoro ćemo vjerojatno saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider