Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kilo salame, dva kroasana i Cola

Brozović je prije dvije godine napravio veliku promjenu, ali je i dalje ovisan o zimskoj salami i slatkišima

Marcelo Brozović privatno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović posljednjih sedam godina živi u Milanu, čini se kako je njegovo vrijeme u Gradu mode došlo svome kraju jer odbija produljiti ugovor s Interom koji mu istječe na ljeto.

No, dok čekaju rasplet njegove profesionalne situacije, Talijani su se pozabavili privatnim životom ponajboljeg Interovog igrača. Tiražna Gazzetta dello Sport otkrila je detalje:

gol expired Samo Hrvatska ima dva igrača u najboljoj momčadi polusezone Serie A divider

"Živi u stanu u Milanu koji ima pogled na San Siro i ima bazen na terasi, ali često izlazi u centar grada u šetnje sa suprugom i djecom ili u šoping. U Milanu često ugošćuje rodbinu, osobito oca koji mu je i agent“, pišu Talijani i dodaju kako je za njegovu eksploziju najzaslužnija velika promjena koju je uveo poslije svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Promijenio je dosta svoje prehrambene navike prije dvije godine kad je došao Antonio Conte u klub, ali i dalje strastveno obožava slatkiše i zimsku salamu. Uz najboljeg prijatelja u klubu Nicola Barellu glavni je kad treba "zgriješiti“ i nabaviti slatkiše ili desert za momčad. Neki sportaši bi se možda zabrinuli zbog toga, ali ne i Brozović. Prije utakmice u Rusiji pojeo je dva kilograma salame, dva kroasana i popio puno coca-cole. Zatim je istrčao 15 kilometara bez problema“, prenose Talijani.

"Da jedem kao on, trebalo bi mi četiri dana za oporavak“, rekao je o Brozoviću svojedobno Dejan Lovren poslije SP-a u Rusiji.

Najvrijedniji igrači kojima istječe ugovor Mbappe prvi, Brozović sedmi: Pogledajte TOP koji uskoro postaje jako aktualan divider

Najbolji prijatelj u klubu mu je Nicolo Barella i on će mu najviše nedostajati kad jednom ode jer su postali nerazdvojan duo na terenu za Inter, ali i uz njega o čemu često znaju obavijestiti fanove urnebesnim objavama na društvenim mrežama. Prije nekoliko godina radio je kao posrednik u mogućem dolasku Luke Modrića iz Real Madrida, ali kako mu reprezentativni kolega nije došao, zbližio se s Barellom i otad su najbolji prijatelji i cimeri na gostovanjima.

Kako je zadnjih sedam godina proveo u modnom središtu Milanu i sam se zainteresirao za modu te je započeo modnu liniju pod imenom „Epic Brozo“, koje mu je postalo zaštitni znak, baš kao i emotikoni krokodila, bombe ili nasmijanog lica s rukom preko usta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider