Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talijani bruje

Nakon novog incidenta budućnost Brozovića je vrlo upitna: "Osramotio je Inter. Istražuju tržište"

Nakon novog incidenta u vrlo kratkom periodu Marcelo Brozović našao se u nemilosti milanskog kluba.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Nakon što je ostao bez vozačke zbog voženje u alkoholiziranom stanju hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović našao se u novim problemima sa zakonom. Kako su prenijeli talijanski mediji, on je divljao po bolnici nakon što osoblje San Carlo bolnice nije htjelo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja.

Brozović se nije odmah primirio ni nakon dolaska policije, već tek nakon što mu je ista zaprijetila ozbiljnijim posljedicama zbog njegovog ponašanja. Osim što je uznemiravao doktore i druge pacijente, ustavnovljeno je da je hrvatski veznjak i bazdio na alkohol. U konačnici se ipak svima ispričao, no čini se da to nije mnogo značilo vrhušci kluba.

Rea i Dagmar Plišić Riječke sestre debitirale u ulozi ring djevojaka: Nikome nisu smetale pauze između rundi

"Inter je izbjegao komentirati ovaj incident, no jasno je da je Brozović osramotio klub i da će njegovo ponašanje imati posljedice, pogotovo sada kada bi svima fokus trebao biti na završnici sezone koja će uvelike odrediti budućnost kluba. Osvajanje drugog mjesta i eventualno osvajanje Europske lige bila bi boca kisika za klub. Zbog svog ponašanja Brozović je završio na listi igrača koji su na raspolaganju za prodaju i zbog čega Inter ozbiljno razmatra što se nudi na tržištu", piše ugledna Gazzetta dello Sport.

Trušček guši Bakočevića Ivica "Terror" Trušček balkanski je BMF: Giljotinom sredio Vasu Bakočevića

"Ovo je bila pozitivna sezona za Inter i Brozovića, ali kod njega još uvijek nešto nedostaje da bi klub mogao graditi na njemu budućnost i na kojeg bi se moglo računati da će donijeti titule u klupske vitrine. Inter se nakon ove sezone nalazi na raskrižju, a same izvedbe Brozovića na travnjaku možda neće biti dovoljne da ostane u klubu", zaključuje Gazzetta.

Recimo i da smo meču tračevima oko transfera pronašli i onaj u kojem se vjeruje da će Inter pokušati napraviti trampu s Juventusom, u kojoj će sudjelovati naš reprezentativac. On bi otišao u smjeru Torina, a u suprotnom bi stigao Alex Sandro, pouzdani lijevi bek Stare Dame.

Cristiano Ronaldo i Bugatti Cristiano se pohvalio personaliziranom mašinom: Do 400 km/h za pola minute

Nastavi čitati

Nastavi čitati