Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ipak na kraju - isprika

Brozović divljao u bolnici: "Bazdio je na alkohol i nije se smirio ni dolaskom policije"

Marcelo Brozović našao se u novim problemima sa zakonom nakon što je divljao na odjelu hitne pomoći u jednoj milanskoj bolnici.

Marcelo Brozović (Foto: Screenshot)

Nakon što je ostao bez vozačke zbog voženje u alkoholiziranom stanju hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović našao se u novim problemima sa zakonom.

On je, kako prenose talijanski mediji, divljao po bolnici nakon što osoblje San Carlo bolnice nije htjelo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja.

Stipe Miočić Miočić "nije normalan": Pogledajte kakvu je urnebesnu reklamu snimio, a potom fanovima omogućio ekskluzivu

"Brozo je eksplodirao u odjelu bolnice za hitne intervencije nakon što je inzistirao da se njegov lakše ozlijeđeni prijatelj (42) primi prije drugih pacijenata koji su bili u daleko ozbiljnijem stanju. Nakon što ga je osoblje pokušalo smiriti Brozovića, koji je bazdio na alkohol, pozvana je policija, no čak ni njihov dolazak nije ga smirio. Tek kada mu je policija jasno dala do znanja da riskira ozbiljne posljedice ako se ne smiri, Brozović se primirio te potom ispričao doktorima i ostalim pacijentima", prenosi Gazzetta dello Sport.

Marcelo Brozović će s Interom pokušati u posljednjem kolu Serie A ovog vikenda pokušati osvojiti drugo mjesto u prvenstvu, a za to mu je u izravnom duelu protiv Atalante za to mjesto dovoljan remi. Bodovna razlika između dvije momčadi je samo bod.

Howedes u zagrljaju njemačkih suigrača Svjetski prvak s Njemačkom 2014. godine završio lijepu karijeru

Nastavi čitati

Nastavi čitati