Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debi iz noćne more

Brozović izašao iz igre, Al Nassr dobio pet komada: Svi pričaju o Ronaldovoj izjavi nakon utakmice

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović upisao je prve minute za Al Nassr.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Marcelo Brozović zaigrao je u dresu novog kluba, ali debi neće pamtiti po dobrom. Saudijski Al Nassr upisao je težak poraz u prijateljskom susretu protiv Celte Vigo, koja je slavila s visokih 5:0.

Momčad koja je prošlu sezonu okončala na 13. mjestu španjolske La Lige nije imala milosti za saudijsku momčad. Brozović je izišao iz igre u 54. minuti susreta, pri rezultatu 0:0, a nakon toga sve je otišlo u pogrešnom smjeru.

Tri minute ranije ostali su bez igrača zbog crvenog kartona, a onda su Španjolci dali gas i u razmaku od 17 minuta zabili pet golova. Po dva pogotka zabili su Miguel Rodriguez i Jorgen Strand Larsen.

Ronaldo o kvaliteti saudijskog nogometa

No nakon utakmice pričalo se i o izjavi Cristiana Ronalda, koji je potvrdio da se više neće vraćati u europski nogomet:

"Neću se vraćati u Europu, ta sam vrata potpuno zatvorio. Meni je 38 godina, no i europski je nogomet izgubio na kvaliteti. Jedino što vrijedi je Premier liga, oni su daleko ispred svih, a saudijsko prvenstvo bolje je od MLS-a", kazao je Ronaldo, koji ima visoko mišljenje o kvaliteti saudijskog nogometa:

Luka Modrić Modrić pokazao veliko srce: Sudjelovao na humanitarnom spektaklu pa sve iznenadio u Madridu divider

"Rekao sam da će liga biti među pet najboljih liga na svijetu u iduće tri godine, ne dijelim mišljenje da ovamo dolaze samo isluženi igrači. Otvorio sam vrata Saudijske Arabije i sada svi dolaze. Odluka da dođem ovamo bila je presudna i za druge. Kada sam došao u Juventus, Serie A bila je mrtva, a potom je oživjela.

Kamo god da dođem, poveća se interes", tvrdi Ronaldo. Kaže i da je sudac upropastio utakmicu protiv Celte Vigo.

"Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, bili smo bolji u prvom poluvremenu. Sudac je u nastavku upropastio utakmicu", zaključio je Ronaldo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider