Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi preokret

Arsenal dogovorio dolazak Thomasa Lemara!?

Kao što je bio i rekao, Arsene Wenger nije odustao od Thomasa Lemara i čini se da je na pragu njegova dovođenja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljetni prijelazni rok tek je završio, a zimski je još mjesecima udaljen, no engleski mediji tvrde da je Arsenal spreman u siječnju dovesti igrača koji mu je promaknuo ovog ljeta - Thomasa Lemara. Menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio je bio da je ponudio 100 milijuna eura za Lemara, a nakon što ga nije uspio dovesti, i da neće odustati od njegova dovođenja.

Britanski tabloidi prenose da je francuski stručnjak na klupi Topnika već rekao svojim najbližim suradnicima da je dogovoren transfer francuskog reprezentativca. Monaco je pristao na cijenu, a Lemar na tjednu plaću od oko 250 tisuća funti.

Isto tako, Wenger tvrdi da dovođenje Lemara nema nikakve veze s odlaskom Alexisa Sancheza, za kojeg se vjeruje da će otići u Manchester City ili u siječnju ili u idućem ljetnom prijelaznom roku.Trebao je Sanchez otići već ovog ljeta, ali je to propalo, jer Arsenal nije uspio pronaći igrača koji bi ga odmah zamijenio.

Ponavljamo, sve su to zasada nagađanja britanskih tabloida čija je bujna mašta vrlo dobro poznata i dokumentirana. Ali činjenica ostaje da će Arsenal izgubiti Sancheza te da ga mora nekako nadoknaditi. Lemar se čini kao najizglednija opcija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider