Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Božje uši

Britanska vidovnjakinja Vatrenima prorekla čudesan uspjeh: "Svjetsko prvenstvo bit će obavijeno kontroverzom, a prvak će biti…"

Britanska vidovnjakinja Jemima Packington, poznatija pod radnim imenom Mystic Veg, tvrdi da će hrvatska reprezentacija osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S dočekom Nove godine započela su i uobičajena intenzivnija sportska predviđanja, ali i gatanja što će se dogoditi u 2022.

Zanimljivu prognozu iznijela je britanska vidovnjakinja Jemima Packington, poznatija pod radnim imenom Mystic Veg, koja pomoću šparoga proriče budućnost.

„Hrvatska će biti prvak svijeta u nogometu, a Svjetsko prvenstvo u Kataru bit će obavijeno kontraverzom“, ističe britanska vidovnjakinja.

gol expired Još jedan šok, iznenada preminuo slavni olimpijac: "Ovo je jako veliki gubitak" divider

Britanski tabloid Mirror tvrdi da je Mystic Veg uspješno predvidjela Brexit, pobjedu Borisa Johnsona na parlamentarnim izborima, Harryjevo i Meghanino napuštanje kraljevske obitelji te brojne druge događaje.

"Točno predvidim od 75 do 90% stvari. Rekli su mi da su moja ovogodišnja predviđanja među kontroverznijima, ali samo pratim što mi šparoge govore", kaže Mystic Veg.

Iz njezinih usta u Božje uši.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider