Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
talijanski mercato

Brescia pokrenula proces otpuštanja Balotellija, Mertens ipak ostaje u Napoliju

Balotelli se ni u Bresciji, gradu u kojem je odrastao, neće dugo zadržati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni prvoligaš Brescia pokrenuo je postupak za otpuštanje bivšeg reprezentativca Marija Balotellija, izvještavaju u subotu talijanski mediji.

Posljednjeplasirana momčad Serie A želi se rastati s bivšim reprezentativnim napadačem, koji je propustio nekoliko treninga za što je priložio liječničku potvrdu.

gol expired Preokret na Maksimiru: Iskusni stoper ipak potpisao s Dinamom nakon izbacivanja u drugu momčad divider

Epilog je to prijepora koji je započeo još u ožujku, nakon što je prvenstvo prekinuto zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa. Balotelliju i njegovim suigračima uručen je plan treninga, koji su igrači sami trebali provoditi tijekom izolacije, ali to se nije svidjelo osebujnom 29-godišnjem napadaču koji je tvrdio da ga muče problemi s probavom.

Mertens ipak ostaje

Na drugom kraju Italije, belgijski krilni napadač Dries Mertens (33) trebao bi potpisati novi dvogodišnji ugovor s Napolijem, iako se nagađalo da će napustiti klub na kraju sezone.

gol expired Nekada ponajbolji veznjak svijeta nasmijao mnoge: "Mogao sam biti poput Messija i Ronalda. Ali nije mi se dalo" divider

Mertens je već sedam godina u Napoliju i u 309 nastupa postigao je 121 pogodak. On i Marek Hamšik dijele prvo mjesto kao najbolji strijelci u povijesti kluba.

Novi ugovor donijet će mu zaradu od četiri milijuna eura po sezoni, te bonus od dva i pol milijuna za produženje vjernosti klubu, objavili su talijanski mediji.

Mertensu je ovog ljeta isticao ugovor i očekivalo se da će napustiti Napoli, a za njega su bili zainteresirani Chelsea, Inter i Roma.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider