Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obiteljsko nasilje

Spasio se u posljednji trenutak: Najskuplje pojačanje Bayerna u povijesti ipak ne mora u zatvor

Lucas Hernandez osuđen je zbog kršenja zabrane prilaska koja mu je izrečena prije nekoliko godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Bayerna iz Münchena Lucas Hernandez izbjegao je zatvorsku kaznu u Španjolskoj nakon što je federalni sud u Madridu prihvatio njegovu žalbu.

Hernandez je bio osuđen na šest mjeseci zatvora jer je prekršio zabranu prilaska koja mu je izrečena 2017. godine zbog obiteljskog nasilja.

"Smatramo da se žalba mora prihvatiti i da se mora poništiti prijašnja kazna", navodi se u odluci suda. Odluka je donijeta dva dana prije isteka roka kada se nogometaš Bayerna morao javiti u zatvor.

Hernandez je osuđen na 31 dan društveno korisnog rada zbog napada na svoju tadašnju djevojku Ameliju Lorente u veljači 2017. godine.Tada je dobio i zabranu prilaska, a kažnjena je i Lorente sa 31 danom društvenoi korisnog rada zbog nasilja, napada i uništavanja imovine.

gol expired 80-godišnja baka hit na TikToku, gleda svaku utakmicu Reala i ima samo jednu želju: ''Želim upoznati svog Luku'' divider

Hernandez je tada bio član Atletico Madrida, uhićen je u lipnju 2017. nakon što se vratio u Madrid s Lorente koja mu je u međuvremenu postala supruga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider