Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac u prvom planu

PSG krenuo pobjedom, navijači žestoko izvrijeđali Neymara: ''Ku**in sine, gubi se!

Francuski prvak PSG krenuo je u obranu naslova domaćom pobjedom protiv Nimesa 3:0.

Navijači PSG-a izvrijeđali Neymara (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Strijelci za Parižane bili su Cavani (24-11 m), Mbappe (56) i Di Maria (69), ali ostat će upamćeno kako su navijači PSG-a na vrlo brutalan način dočekali Neymara. Poznati kao poprilični nasilni, skandirali su: ''Neymar, hijo de puta!!'' A bilo je tu i pogrdnih transparenata poput "Casse toi", što znači ''gubi se''.

Hrvatski nogometaš Domagoj Bradarić odigrao je svih 90 minuta za Lille, koji je u susretu 1. kola francuskog nogometnog prvenstva svladao Nantes sa 2:1 (1:0).

Oba gola za Lille postigao je Osimhen (19, 80), dok je Nantes nakratko izjednačio na 1:1 autogolom Celika (51-ag).

U nedjelju su još Strasbourg i Metz u alzaškom derbiju odigrali 1:1 (1:0). Domaće je u vodstvo doveo Thomasson (21), a poravnao je Diallo (47).

U subotu su igrali Marseille - Reims 0:2, Angers - Bordeaux 3:1, Dijon - Saint-Etienne 1:2, Montpellier - Rennes 0:1, Nice - Amiens 2:1 i Brest - Toulouse 1:1, dok je još u petak Lyon kao gost nadigrao Monaco s 3:0.

PSG u osvetničkoj misiji: Tjeraju Neymara, a žele hrpu novca i - Modrića! Neymar i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider