Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raskol u svlačionici?

Bradarić žestoko kritizirao "ozlijeđenog" suigrača: "Mogao je biti s nama"

Sumnjiva ozljeda Marija Gavranovića jedna je od glavnih priča derbija između branitelja naslova Rijeke i glavnog izazivača Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u derbiju kola s 3:1 pobijedio Rijeku i pobjegao na velikih devet bodova prednosti nad aktualnim prvakom Hrvatske. Rijeka u jednoj od ključnih utakmica sezone nije mogla računati na dva ponajbolja igrača: Marka Vešovića i Marija Gavranovića koji je zbog sumnjive ozljede ostao u Rijeci.

Ozljeda je postala sumnjiva jer je Gavranović u zimskom prijelaznom roku bio na korak od prelaska u Dinamo, a prema pisanju Novog lista medicinski pregledi nisu pokazali nikakve ožiljke na ozlijeđenoj zadnjoj loži Marija Gavranovića.

Nakon utakmice napadača Rijeke je kritizirao njegov suigrač Filip Bradarić.

''Ovim dečkima koji su istrčali nema se što zamjeriti, dali su sve od sebe. Ponosan sam na njih, bilo je nekih koji su ozlijeđeni pa su bili s nama u Maksimiru'', rekao je Bradarić.

''Morat ćemo razgovarati i riješiti ovo između sebe. Ako je mogao doći Elez sa zglobom koji je kao jabuka, onda su i neki drugi trebali biti s nama na Maksimiru'', rekao je Bradarić. Jasno je da misli na Marija Gavranovića.

''Ako je ozlijeđen normalno je da ne može igrati, ali ako je mogao doći ozlijeđeni Elez mogao je i on biti ovdje s nama'', poručio je ljutiti Bradarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider