Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dokaz da prelazi u dinamo

Šok na Rujevici: Misteriozna "ozljeda" Gavranovića uoči derbija s Dinamom!

Riječani će na Maksimiru igrati bez ponajboljeg igrača koji je na ljeto viđen u prostorijama Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Rijeke doputovala je u Zagreb bez svojeg ponajboljeg igrača u posljednje vrijeme - napadača Marija Gavranovića, prenosi Novi List.

Iako je u četvrtak normalno gostovao na klupskoj presici u poslijepodnevnim satima, na treningu je prijavio zatezanje u predjelu zadnje lože koje nije popustilo ni u petak, pa je trener Matjaž Kek bio prisiljen ostaviti svojega napadača na Rujevici i dodatno oslabiti svoju momčad uoči subotnjeg derbija.

Cijeli ovaj slučaj poprima drugačije konotacije ako se gleda kroz prizmu činjenice da je Gavranović u posljednjim satima ljetnoga prijelaznog roka bio u Maksimiru na pregovorima oko prijelaza u Dinamo. Transfer je zbog pritiska javnosti naglo obustavljen, ali prema dobro obaviještenim izvorima samo prolongiran do siječnja.

Budući da igrač, a ni klub nikada nisu jasno objasnili što se događalo tog 31. kolovoza, riječka navijačka javnost s pravom može sumnjati u intezitet bolova koji su se naglo pojavili u Gavranovićevim mišićima i to baš uoči derbija u Maksimiru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider