Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži novi klub

Bradarić demantirao da prelazi u Jarun: "Sigurno da neću do zime igrati"

Filip Bradarić ipak neće prijeći u Jarun...

Fred protiv Filipa Bradarića (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Filip Bradarić ipak neće priječi u Jarun, klub iz zapadnog dijela Zagreba koji trenutačno nastupa u Prvoj NL, odnosno drugom rangu hrvatskog klupskog nogometa.

„Sigurno neću do zime igrati ni za jedan klub, možda se priključim treninzima, ali sigurno neću nastupati“, izjavio je Bradarić za 24sata.

Nakon što je bivši hrvatski reprezentativac raskinuo ugovor sa saudijskim Al Ahlijem, vratio se u Hrvatsku. Nagađalo se da bi mogao potpisati za Hajduk, ali od toga nema ništa, barem za sada.

Priča se zakotrljala tako što je Bradarić u razgovoru za Dalmatinski portal sam izjavio da će se Jarunu priključiti do zime.

"Nitko me iz dalmatinskih klubova nije zvao, a kao što sam već rekao u HNL-u mogu igrati samo za Hajduk", rekao je Bradarić za Dalmatinski portal pa dodao:

"Ljudi iz Jaruna su me zvali. Dogovor je da treniram i besplatno igram do zime", zaključio je Bradarić.

Što se nakon ovih izjava moglo zaključiti nego da prelazi u Jarun? Ispada da je Bradarić sada sam sebe demantirao.

Kako god, Bradarić je ostvario vrlo lijepu karijeru, osim što je igrao za Hajduk, Rijeku, Celtu i Cagliari, upisao je i šest nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a s Vatrenima je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider