Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pada odluka o prvaku?

Oglasili se Boysi pred derbi na Poljudu: "Za ove bijednike dolje nema većeg poniženja"

Dinamo na Poljudu može matematički potvrditi osvajanje naslova prvaka Hrvatske.

Bad Blue Boysi na Maksimiru (Foto: Ronald Gorisc / CROPIX)

Pred nama je najveći derbi hrvatskog nogometa. Ove nedjelje na Poljudu se igra utakmica 32. kola HNL-a između Hajduka i Dinama, koji može potvrditi osvajanje naslova prvaka.

Modri stižu na Poljud s 12 bodova prednosti, a za novi naslov prvaka dovoljan im je čak i bod jer imaju bolji međusobni omjer od Splićana. No momčad Ivana Leke neće se tako lako predati, žele srušiti velikog rivala i ostati u borbi za naslov prvaka, ali to neće biti tako jednostavno.

Igrači Dinama na Poljudu Pogledajte fotografiju kojom je Dinamo najavio veliki derbi na Poljudu: "U Split po naslov" divider

Leko, naime, ne može računati na čak 11 prvotimaca, a upitno je hoće li se tko od njih uspjeti oporaviti ili stisnuti zube do utakmice. Dva su igrača kartonirana, a čak ih je devet ozlijeđeno.

Kako god bilo, to je veliki motiv za nogometaše, ali i navijače Dinama, posebno one najžešće koji su se oglasili pred utakmicu na Poljudu:

"U nedjelju imamo šansu osigurati naslov prvaka na stadionu najvećeg rivala. Za ove bijednike dolje nema većeg poniženja od toga da nas gledaju kako slavimo u njihovoj kući. Idemo im posoliti tu ranu još malo, da boli još više. Hoćemo pobjedu i titulu već u nedjelju.

Svi u Split", poručili su Bad Blue Boysi na svom kanalu na Telegramu.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider