Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za finu plaću

Trebao je napustiti Bayern, ali je zbog dolaska Manea dobio novi posao

Bouna Sarr je čovjek koji će dobiti novu priliku u Bayernu, ali malo drugačiju.

Bouna Sarr (Foto: Afp)

Kada je sjajni Marokanac Noussair Mazraoui nedavno potpisao za Bayern jedan je desni bek, ionako zaboravljen od većine, dodatno izgubio nadu u više minuta na terenu u dresu Bayerna. On je Bouna Sarr, po rođenju Francuz, ali po porijeklu Senegalac.

No Sarr ipak neće napustiti Bavarsku, jer ima novi posao. Kada je došao iz Marseillea prije dvije godine, nadao se kako će biti zamjena za Pavarda, ali iskočio je u međuvremenu na toj poziciji i Bayernov pomladak tj. naš Josip Stanišić. Poziciju desnog beka možda više neće igrati.

Ali je zato njegov boravak u klubu pozdravila nova velika zvijezda Bayerna, Sadio Mane. Naravno, Senegalcu će trebati određena prilagodba na Munchen i Bayern, a svojevrsni glavni operativac tog mini-projekta bit će upravo njegov sunarodnjak i kolega iz reprezentacije, smatra Bild.

Bouna Sarr Bouna Sarr (Foto: Afp)

Mane je već javno poručio kako je sretan što u Bayernu već ima dobrog prijatelja kojeg je nazvao ''dobro raspoloženim ujakom''.

Sarr ima godišnju plaću od dva milijuna eura i puno slobodnog vremena, Mane je dobio svog čovjeka u nepoznatoj sredini, a Bayern sretnijeg Manea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider