Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problem s dobavljačem

Bosna i Hercegovina zbog bizarnog propusta zaigrala u nikad viđenim dresovima

Adidas ima problema s isporukom u BiH pa su naši susjedi morali zaigrati u dresovima iz 2018. godine koji nisu predviđeni za javne nastupe.

Edin Džeko (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine trebala je u Bukureštu protiv Rumunja u Ligi nacija predstaviti novi dres za 2022. godinu, međutim morali su zaigrati u nikad viđenim dresovima iz 2018. godine jer je njihov dobavljač opreme napravio bizaran propust.

Naime, službeni dobavljač dresova za Zmajeve pripremio je prekrasne dresove koje će BiH nositi u sljedećem razdoblju, premijeru su trebali imati protiv Rumunjske, međutim na koncu od toga nije bilo ništa.

Cristiano Ronaldo Novi sramotan potez Cristiana Ronalda, navukao na sebe bijes cijele nacije divider

Footy Headlines prenosi kako je krivac za to tvrtka Adidas koja nije na vrijeme isporučila nove dresove našim susjedima. Zato su morali nastupiti u starim dresovima, koji nisu bili predviđeni za javne nastupe.

"Unatoč tome što su prošli mjesec predstavili nove komplete dresova za bh. reprezentaciju, protiv Rumunjske su igrali u starim garniturama jer je Adidas imao problema s dostavom domaćih i gostujućih garnitura u BiH“, navodi Footy Headlines.

gol expired Što nas čeka u idućem izdanju Lige nacija? Velike su šanse da Vatreni budu u skupini s BiH ili Srbijom divider

Novi dres trebao bi premijeru imati tek sljedeće godine kad krenu kvalifikacije za Europsko prvenstvo ili protiv Rusije s kojom su zakazali okršaj, ali on još nije službeno potvrđen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider