Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treća teška ozljeda

Ukleti HNL-ov travnjak uzeo još jednu žrtvu: "Problem je u načinu na koji je postavljen"

Poslije Ibrahima Aliyua i Tomislava Duvnjaka ukleti travnjak na Šubićevcu odnio je još jednu žrtvu - Dinamova Boška Šutala.

Novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu dio sedme epizode posvetilo je teškoj ozljedi najskupljeg Dinamova ovoljetnog pojačanja Boška Šutala, koji je iznesen s terena i čekaju ga operacija i dugotrajan oporavak.

Branič Modrih nije jedina žrtva koju je ukleti šibenski travnjak odnio ove sezone. Ivan Ljubić i Mateo Pukšar pokušali su objasniti zašto se to događa.

"14. kolovoza 2021. obavljena je svečana primopredaja tog hibridnog travnjaka. Uglavnom, godinu dana ima taj hibrid koji izgleda kao njiva. Nije mi jasno da ne može biti bolji. Krajem krajeva, nije taj travnjak čudo prirode, pa će se održavati sam od sebe. OK, velike su vrućine, pa mi je jasno da trava može izblijedjeti, ali ovo je sad već zabrinjavajuće“, započeo je Ljubić.

Taj travnjak se nije slegnuo

"Taj hibrid se navodno treba slegnuti, tako kažu stručnjaci, ali on se nije slegnuo i pleše. Nije se dobro primio i zato izgleda kao oranica. Šibenik nema prikladno pomoćno igralište i primorani su trenirati na glavnom. Ovo ljeto su trenirali u Polači, 45 minuta vožnje od Šibenika", rekao je Pukšar.

"Sve OK, ali samo se pitam. Godinu dana je taj travnjak u pogonu, kako može izgledati ovako? Imao si treće kolo, Aliyu se ozlijedio na mjesec dana, Duvnjak je pokidao metatarzalnu kost i na štakama je, a sad je Boško Šutalo doživio tešku ozljedu i mora na operaciju. Šteta, to je ogroman gubitak za Dinamo", poentirao je Ljubić.

Naša ekipa u posljednjih se nekoliko godina navikla na bolju razinu travnjaka u HNL-u i čudno im je gledati na travnjak koji podsjeća na 2014. godinu.

Više pogledajte u 7. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider