Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njemački kup

Dortmund slavio u dvoboju Borussija, Leipzig pregazio Wolfsburg

Najvišu pobjedu dana upisao je Leipzig na gostovanju u Wolfsburgu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Borussije Dortmund izborili su plasman u osminu finala njemačkog kupa nakon što su na svom travnjaku pobijedili imenjaka iz Moenchengladbacha s 2:1.

Gosti su poveli u 71. minuti golom Marcusa Thurama, no domaćin je okrenuo rezultat postigavši u razmaku od tri minute dva gola, a oba je zabio Julian Brandt. Prvo je u 77. minuti izjednačio, a tri minute kasnije donio je pobjedu svom sastavu.

RB Leipzig je na gostovanju deklasirao Wolfsburg pobijedivši sa 6:1. Najbolji igrač utakmice bio je Timo Werner koji je zabio dva gola (68, 88) i upisao dvije asistencije, a golove za goste zabili su i Pervan (13-ag), Sabitzer (55), Forsberg (58) i Laimer (61), dok je gol za domaćine postigao Weghorst u 89. minuti. Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 64. minute.

gol expired Kakva ludnica: Liverpool nakon penala izbacio Arsenal u poslastici s čak 10 golova! divider

Werder nije imao problema protiv Heidenheima pobijedivši s 4:1, a svih pet golova palo je u prvom poluvremenu. Golove za Werder zabili su Rashica (7), Bittencourt (11), Klaassen (19) i Friedl (41), dok je pogodak za goste zabio Schnatterer (45-11m).

U utorak je plasman u osminu finala izborio i Bayern koji je na gostovanju pobijedio Bochum s 2:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider