Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlaze on i allegri?

Njemački Bild tvrdi da je Borussia jako zainteresirana: Mandžukić se vraća u Bundesligu?

Njemački velikan Borussia Dortmund želi vidjeti Marija Mandžukića u svojim redovima iduće sezone?

Mario Mandžukić i Massimiliano Allegri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju uglednog njemačkog Bilda, šefovi Borussije Dortmund, Matthias Sammer, Michael Zorc i Hans-Joachim Watzke žele vidjeti hrvatskog napadača Marija Mandžukića u dresu njihovog kluba iduće sezone.

Bild navodi da je Mandžukić idealni istureni napadač za momčad Borussije, ali šefovima kluba još preostaje uvjeriti trenera Luciena Favrea da je upravo Hrvat idealan za napad crno-žutih.

Talijanski Calciomercato navodi da bi Mandžukić mogao napustiti klub ovog ljeta, iako je nedavno potpisao novi ugovor. Razlog je vjerojatno odlazak trenera Maxa Allegrija, koji ga jako cijeni kao igrača. Sudbina hrvatskog napadača ovisi o tome tko će postati novi trener Stare Dame.

Mandžukić je ove sezone nastupio u 33 utakmice ove sezone u svima natjecanjima, te je uspio upisati 10 pogodaka i sedam asistencija.

Recimo i da je Borussia Dortmund u totalnoj transfer ofenzivi, jer je u svega nekoliko dana dovela tri velika pojačanja za novu sezonu. U klub su stigli Nico Schulz, Thorgan Hazard i Julian Brandt. Borussia je već potrošila 96 milijuna eura na pojačanja za sljedeću sezonu, a dovođenje Mandžukića olakšalo bi ih za barem dodatnih 25 milijuna eura, koliko je njegova procijenjena vrijednost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider