Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kramarić skoro zabio

Borna Sosa skrivio penal pa asistirao u remiju Stuttgarta protiv momčadi iz Lige prvaka

Slavni Dortmund je upisao novi kiks.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 16. kola Bundeslige Stuttgart je na svom stadionu protiv Borussije Mönchengladbach odigrao 2:2, a domaćini su do remija došli iz penala u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti su poveli u 35. minuti iz penala kojeg je skrivio hrvatski nogometaš Borna Sosa. Siguran realizator bio je Lars Stindl. Sosa se iskupio u drugom poluvremenu kada je u 58. minuti nakon njegovog ubačaja Nicolás González pogodio za 1:1.

gol expired Hajduk dovodi stranog trenera, a portugalski novinar otkrio što navijači Bijelih mogu očekivati divider

 No, Borussia Mönchengladbach je ponovno povela u 61. minuti, a strijelac je bio Denis Zakaria. Ipak, u šestoj minuti sudačke nadoknade Silas Wamangituka iz penala donosi Stuttgartu remi 2:2.

Borussia Dortmund je u subotu na svom terenu protiv predzadnjeg Mainza odigrala 1:1, ali je kapetan Marco Reus promašio penal koji domaćinima mogao donijeti pobjedu.

U prvom poluvremenu izgledne prilike za Borussiju su promašili Julian Brandt, Marco Reus i Bellingham. To im se osvetilo i gosti su poveli preko Levina Öztunalija u 57. minuti. Ipak, Thomas Meunier u 73. minuti pogađa za 1:1, a u 76. Borussia je mogla do pobjede, ali je Marco Reus promašio penal.

Hoffenheim je kod kuće protiv Arminije remizirao 0-0, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, koji je za domaćine odigrao cijeli susret, dva puta je zaprijetio protivničkom golu. U 46. minuti njegov udarac zaustavio je vratar, a u 55. minuti lopta je prošla pored desne stative.

gol expired Dogovorene dvije borbe Tysona Furyja i Anthonyja Joshue: Potvrdio najpoznatiji promotor divider

Wolfsburg i Leipzig su odigrali 2:2. Gosti su poveli preko Mukielea (5), ali je Wolfsburg odlično odgovorio, te je do poluvremena zabio dva gola, a strijelci su bili Wout Weghorst (22) i Renato Steffen (35). Ipak, u 54. minuti Willi Orban donosi Leipzigu izjednačenje. Stoper Marin Pongračić nije igrao za Wolfsburg zbog ozljede, dok je Josip Brekalo ušao u igru u 69. minuti. Bivši Dinamovac Dani Olmo za Leipzig je odigrao praktično cijeli susret, izašao je u 90. minuti.

gol expired Klubovi Sluge i Šunjića priredili senzacije u Championshipu: Bivši vratar Rijeke zaustavio ubojiti napad divider

Koeln i Hertha su odigrali 0:0, dok je Werder dobio Augsburg s 2:0 golovima u posljednjih deset minuta susreta, a strijelci su bili Theodor Gebre Selassie (84) i Felix Agu (87).

Dan ranije Union Berlin je pobijedio Bayer Leverkusen sa 1:0 produbivši krizu "apotekara", kojima je to već četvrti susret u nizu bez pobjede.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider