Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema puno vremena

Još jedan povratak za kraj prijelaznog roka: Bivši napadač Dinama ponovno u HNL-u?

Kosovski krilni napadač Lirim Kastrati je dobio ponudu Lokomotive.

Lirim Kastrati (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Iz Mađarske stiže zanimljiva vijest kako Lokomotiva želi vratiti svog bivšeg igrača Lirima Kastratija, poslali su ponudu na adresu Fehervara, ali za dogovor još nema puno vremena.

Zimski prijelazni rok u HNL-u se uskoro zatvara, traje do 15. veljače, tako da bi klubovi sve trebali uskoro dogovoriti i zaključiti transfer. Po svemu sudeći radi se o posudbi do kraja sezone, a Nemzeti Sport tvrdi da je Kastrati imao još jednu ponudu na stolu.

Osim Lokosa, ponudu su poslali i predstavnici tamošnjeg Ujpesta, ali krilni napadač s Kosova im se zahvalio na ponudi.

Sergej Jakirović Dinamovi navijači stižu u Sevillu: Jakirović dobio ultimatum, je li opasno čekati derbi s Rijekom? divider

Ove sezone Kastrati je upisao 19 nastupa za Fehervar, četiri pogotka i dvije asistencije, ali prliku je uglavnom dobivao s klupe.

Podsjetimo, Kastrati je napustio Lokose u zimu 2020. godine, otišao je u Dinamo za odštetu od 2 milijuna eura, a posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka 2021. godine je preselio u varšavsku Legiju.

Modri su tada zaradili 1,3 milijuna eura, a u poljskoj prijestolnici se nije najbolje snašao. Otišao je nakon samo godinu dana u Fehervar s kojim ima ugovor do ljeta 2025. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider