FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prioriteti su prioriteti

Boksač sve šokirao pitanjem usred borbe: Urnebesan detalj s boksačkog spektakla

Neke stvari se moraju saznati i usred profesionalne boksačke borbe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anthony Joshua vratio se u ring nakon godinu dana i nokautirao Kubrata Puleva čime je ostao teškaški prvak svijeta. Glavna borba bila je vrlo sadržajna, a zanimljivo je bilo i u uvodnim borbama uoči Joshuina duoočekivanog povratka u ring.

Jedna od borbi u spektaklu na Wembleyju bila je ona između Macaulaya McGowana i Kierona Conwaya, a McGowam se pobrinuo za jedan od najzanimljivijih trenutaka večeri.

On se dogodio u jednoj od pauza između rundi. McGowan, koji je prihvatio borbu protiv favoriziranog borca tek tjedan dana ranije, upitao je svoj kut: "Kako igra Manchester City?"

gol expired Joshua dao čudne izjave nakon nokauta, Fury se javio i oprao ga: "Us**o se na televiziji!" divider

Istovremeno je njegov omiljeni klub igrao gradski derbi protiv Uniteda, pa je McGowan, unatoč teškoj borbi u kojoj se našao  - i na kraju izgubio na bodove - jednostavno morao znati kakav je rezultat. Netko mu je kratko odgovorio da nema golova.

Tako je i ostalo - City i United podijelili su bodove u blijedoj utakmici, pa se mnogi nakon utakmice šale da je ovo zapravio bio najzamljiviji trenutak derbija. "Nisi ništa propustio, prijatelju", komentirao je jedan Cityjev navijač ovaj detalj...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider