FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"on je propalica"

Joshua dao čudne izjave nakon nokauta, Fury se javio i oprao ga: "Us**o se na televiziji!"

Tyson Fury uvjeren je da će slaviti protiv Anthonyja Josue.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anthony Joshua dominantno je preskočio Kubrata Puleva u povratku u ring nakon godinu dana. Britanski boksač nokautirao je Bugarina u 9. rundi i tako zadržao svoje naslove teškaškog prvaka.

Onaj jedan veliki koji mu nedostaje, po WBC-u, u vlasništvu je Tysona Furyja. Boksački svijet nada se da je sljedeća Joshuina borba upravo ona protiv Furyja.

Međutim, Joshua nakon borbe nije spominajo ime svog velikog rivala. Umjesto toga, pitao je publiku, njih oko tisuću kojima je bio dopušten ulazak na tribine, koga žele vidjeti sljedećeg u ringu.

"Pitajte njih, pitajte publiku", rekao je nakon što je najavio da želi "manje priče, a više akcije." .

Tyson Fury se odmah oglasio. Ovakav Joshuin potez okarakterizirao je kao kukavičluk.

gol expired Nevjerojatan potez Bugarina: Pogledajte kako je opalio Joshuu nakon zvona, odmah je dobio istom mjerom! divider

"Anthony Joshua se upravo us**o na javnoj televiziji. Pitali su ga želi li borbu, a on je to izbjegao i sakrio svoju guzicu. Želim borbu, nokautirat ću ga u tri runde. On je propalica, jedva ga čekam nokautirati", rekao je Fury u videu na Twitteru.

Promotori su najavili da se odmah bacaju na posao.

"Moj posao je to organizirati. Napravit ću sve što mogu", rekao je Eddie Hearn, Joshuin promotor.

"Postavljena je pozornica za najveću teškaku borbu u zadnjih 50 godina, još od Alija i Fraizera 1971.", rekao je Bob Arum, jedan od Furyjevih promotora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider