Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SLUČAJ IZ ČEŠKE

Nevjerojatan preokret: Srbina su pretukli suigrači? Jedan ga je držao, drugi tukao

Menadžer Bojana Đorđića odlučio se oglasiti o slučaju iz Češke.

Bojan Đorđić (Foto: FK Sloboda)

Češki mediji u utorak su objavili detalje incidenta koji se brzo proširio regijom. Česi tvrde da je srpski nogometaš Bojan Đorđić izvadio nož i krenuo na trenera golmana.

No izgleda da to baš i nije istina, pojavila se i druga strana priče. Navodno je nogometaš uzeo nož kako bi se obranio od daljnjeg napada.

Menadžer nogometaša češkog drugoligaša Varnsdorfa, Ilija Majstorović, tvrdi da su Đorđića prebili vlastiti suigrači.

Fotografiju iz bolnice možete pogledati OVDJE.

"Doveo sam Bojana u Češku prije osam godina. Uvijek je bio dobar dečko i vjeran. Brojni grači, čim im se učini da mogu proći bolje, odu kod drugih, ali sa njim sam svih ovih godina, imao sam odličnu suradnju", rekao je Majstorović za Kurir pa dodao:

''Bojan je bio ozlijeđen, bilo je upitno hoće li moći igrati iduću utakmicu. Međutim, trener ga je konstantno zvao, pitao ga je hoće li moći igrati. Nakon nekoliko poziva Bojan se iznervirao i prekinuo vezu. Kada se na kraju ipak pojavio na treningu, ljubomorni suigrači su ga napali. Njih dvojica, Čeh i Ukrajinac su ga tukli, tj. jedan ga je držao, a drugi tukao. Završio je sa teškim povredama glave. Na kraju je morao dati izjavu u policiji", navodi Majstorović.

"Policija je tu napravila grešku, morali su ga poslati u bolnicu, na pregled. Zadobio je teške povrede glave, bio je sav krvav", objašnjava menadžer nogometaša Varnsdorfa.

"Bijesan zbog svega što se dogodilo, Bojan je onako cijeli pun povreda i ljut zbog toga što je tako napadnut, otišao u prostorije kluba. Došao je u svlačionicu gdje je bio i taj trener, držao je nož u ruci, ali nije nikoga napao. Bile su to teške povrede glave, ubrzo se srušio na pod. Nakon toga su ga ponovo odveli u policiju", kaže Ilija Majstorović.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider