Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG kiksao

Bodrili Lovrena i društvo pa trčeći otišli sa stadiona u 75. minuti: Oglasila se sirena

Lyon je osvojio tri boda i prekinuo crni niz, dok je PSG kiksao u 20. kolu francuske Ligue 1.

Navijači Lyona (Foto: Afp)

Nogometaši Lyona slavili su u gostima kod Ajjacia s 2:0 u sklopu 20. kola francuske Ligue 1.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren igrao je do 75. minute dvoboja i ostavio sjajan dojam, ali nakon utakmice najviše se pričalo o gostujućim navijačima.

Nakon tri prvenstvene utakmice bez pobjede, nogometaši Lyona napokon su prekinuli negativni niz. Za važna tri boda zabili su Lepenant i Lacazzete, a unatoč pobjedi njihovi su navijači ranije napustili tribinu.

To je sve iznenadilo, ali imali su i više nego dobar razlog za to. Budući da su trajektom stigli na Korziku, morali su 15 minuta prije posljednjeg sučevog zvižduka otići sa stadiona kako bi stigli na posljednji trajekt.

Na njihovu sreću luka se nalazi u samoj blizini stadiona, tako da nisu morali dugo šetati. Upozorila ih je sirena trajekta, nakon čega su se zaputili prema luci.

Za kraj dodajmo da su nogometaši PSG-a kiksali protiv Reimsa odigravši samo 1:1 na domaćem terenu. Parižane je u vodstvo doveo Neymar u 51. minuti, ali osam minuta kasnije stigla je loša vijest.

Marco Veratti je dobio crveni karton, tako da su gotovo pola sata igrali s igračem manje, a to im je došlo na naplatu. U šestoj minuti sudačke nadoknade Remis je poravnao rezultat i tako šokirao vodeću momčad francuske lige.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider