Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slijedi nova drama?

Boca Juniors će pred CAS-om tražiti "pobjedu" protiv River Platea

Ukoliko izgube finale, Boca Juniors će uložiti žalbu Vrhovnom sportskom sudu i tražiti pravdu za nerede koji su skrivili huligani River Platea.

Boca Juniors - River Plate (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Boca Juniors će se obratiti Sportskom arbitražnom sudu (CAS) kako bi joj se za "zelenim stolom" pripisala pobjeda u Copa Libertadores 2018 nad River Platom, nakon što su neredi huligana prisilili organizatore da presele uzvratnu utakmicu finala u Madrid, objavio je potpredsjednik argentinskog kluba.

"Boca će se obratiti CAS-u", izjavio je Royco Ferrari u Madridu.

"Na tome radi pravni odjel. To smo i rekli da ćemo napraviti ako odluka prizivnog suda CONMEBOL-a ne bude u našu korist"."

Argentinski dnevnik "Olé" piše da se Boca već obratila CAS-u, ali sud sa sjedištem u Lausanni to nije potvrdio.

Uzvratna utakmica finala je na programu u nedjelju i igra se na stadionu Real Madrida Santiago Bernabeu. CONMEBOL je odlučio da se uzvrat igra izvan Argentine, a nije htio dosuditi pobjedu bez igranja Boca Juniorsima nakon što su neredi huligana spriječili odigravanje uzvrata 24. studenog na stadionu River Plate Monumental u Buenos Airesu.

U prvoj utakmici koja je igrana na Bocinom stadionu La Bomboneri, Boca Juniors i River Plate su igrali neriješeno 2:2.

Nezapamćeno ekstremno rivalstvo staro je 105 godina: Igračima pale kuće za izdaju Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) +6 Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider