Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osvrnuo se na prijelazni rok

Boban progovorio o Rebiću i otkrio gdje je zapelo s Modrićem: Postavio jasne ciljeve s Milanom

Zvonimir Boban za talijanski Sky Sport komentirao je ljetni prijelazni rok.

Zvonimir Boban (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zvonimir Boban, šef Milanovih sportskih operacija, bio je vrlo zaposlen ovog ljeta. Rossoneri su potrošili više od 100 milijuna eura na šest novih lica u svlačionici, a posljednje je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je stigao posljednjeg dana prijelaznog roka.

''Rebić ima puno snage i karaktera te može igrati na raznim pozicijama. Sretni smo jer je s nama, ozbiljan je mladić, tehnički je znatno napredovao posljednjih godina", rekao je Boban o posljednjem Milanovu ovoljetnom pojačanju.

Kao moguće spektakularno pojačanje spominjao se i Luka Modrić, ali kapetan Vatrenih ipak je ostao u Realu. Boban je objasnio gdje je zapelo.

Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica Neymar (Foto: AFP) AS Roma (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

"On je veliki milanist, ali bilo ga je nemoguće dovesti. Nismo mogli doći ni do ozbiljnih pregovora. Nije htio napustiti Real nakon loše sezone", rekao je.

Boban se kao stvaratelj novog Milana usredotočio na dovođenje mladih igrača; Rossoneri će tako u novoj sezoni imati vrlo mladu momčad, pojačanu s ponekim iskusnijim igračem. Njegovi su ciljevi jasni - povratak u vrh talijanskog i europskog nogometa.

"To su dobri mladi igrači, ali treba im nekoliko iskusnijih. Milanovi navijači dugo čekaju, Maldini i ja ne želimo dugo čekati prije nego što počnemo ostvarivati velike stvari. Krenuli smo svojim putem, ne možemo prihvaćati sredinu ljestvice ako se želimo vratiti tamo gdje smo nekad bili", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider