Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ga težak posao

Baka Slišković novi trener Želje: "Lako ćemo mi, prvo vi isplatite plaće igračima"

Blaž Slišković preuzeo je klupu Željezničara, ali i postavio uvjete za rad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni igrač Hajduka Blaž "Baka" Slišković (61) službeno je potvrđen za novog trenera sarajevskog Željezničara.

Upravni odbor Nogometnog kluba Željezničar imenovao je u srijedu kasno navačer Blaža Sliškovića šefom stručnog stožera "plavih" s Grbavice.

Popularni Baka je dobio više glasova od konkurenta Zlatana Nalića i na trenerskoj klupi će naslijediti Amara Osima koji je prije nekoliko dana sporazumno napustio Željezničar zbog niza loših rezultata.

"Neka prvo isplate zaostala primanja prema igračima, lako za mene..."

Iako je Uprava sarajevskog kluba donijela odluku, Blaž Slišković je u izjavi za bosanskohercegovačke medije upozorio kako s klubom još nije dogovorio uvjete koji se prvenstveno odnose na isplatu zaostalih primanja igračima.

"Drago mi je da su se ljudi odlučili za mene, ali ja ne mogu još reći da je to službeno. Ja još uvijek nisam dogovorio osobne uvjete. Istina, rekao sam ljudima u klubu da ćemo se mi lako dogovoriti, ali potrebno je da ispune i uvjete u kojima bih radio, prvenstveno mislim na isplatu dugovanja prema nogometašima", kazao je Slišković.

gol expired Pod hitno mu treba odmor: Znate li kad je 35-godišnji Modrić zadnji put propustio utakmicu? divider

Legendarni nogometaš Veleža i Hajduka trenersku karijeru počeo je u Hrvatskom Dragovoljcu, a zatim je vodio Zrinjski i Brotnjo. Od 2002. do 2006. godine bio je izbornik reprezentacije BiH. Kao šef struke vodio je Hajduk, Zrinjski, Tiranu, Al-Ansar, kineski QD Jonoon, Široki Brijeg, a posljednji angažman je imao u Hong Kongu vodeći Kitchee. Dva puta je osvajao Premijer ligu BiH.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider