Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
po starom receptu

Juventus je konačno uspio: Stiglo pojačanje iz PSG-a!

Stara dama napokon je uspjela pokrpati poziciju u veznom redu i to svojom starom željom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blaise Matuidi stigao je u Torino gdje je obavio liječničke preglede uoči potpisa za Juventus. Juventus je na službenim stranicama i profilima na društvenim mrežama objavio fotografije njegovog dolaska na preglede. Mnoštvo navijača dočekalo je novo pojačanje talijanskog prvaka, a čeka se još samo službeni potpis ugovora koji se očekuje u četvrtak u jutarnjim satima.

Uprava Juventusa vratila se provjerenom receptu. Dobili su Matuidija za samo 20 milijuna eura (+ bonusi). Možda nekome zvuči puno za 30-godišnjaka, ali kada vidimo kolike se danas cifre vrte u europskom nogometu, možemo reći kako je Francuz stigao za ''siću''.

Juve je PSG-u prvotno ponudio 15 milijuna eura, što je mnoge nasmijalo, ali Parižani su znali kako sljedećeg ljeta ne bi dobili ni eura jer mu je ovo posljednja godina ugovora. Također, PSG mora početi skupljati novac kako bi zadovoljio UEFA-in financijski fair-play. Na prodaju su i Aurier, Ben Arfa i Krychowiak, ali i Angel Di Maria, Julian Draxler ili Marco Verratti ako se ostvari najavljeni spektakularni transfer Mbappea.

Blaise Matuidi pojačao je konkurenciju u veznom redu na mjestu vršnjaka Samija Khedire i godinu dana starijeg Claudija Marchisija.

Matuidi je šesto pojačanje Juvea ovog ljeta nakon što su podno Alpa stigla krila Federico Bernardeschi iz Fiorentine te Douglas Costa iz Bayerna, bočni Mattia De Sciglio iz Milana, rezervni vratar Wojciech Szczęsny iz Arsenala te Urugvajac Rodrigo Bentancur iz Boca Juniorsa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider