Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu baš sjelo

Bjelica prokomentirao jednu Mamićevu izjavu: "Mogu i ja reći da je Osijek bolji od Barcelone"

Nema puno predaha za klubove Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka u sklopu 18. kola HNL-a ove subote su domaćini Istri 1961 u svom Gradskom vrtu.

Trener Nenad Bjelica u najavi utakmice je rekao:

"Pobjeda nad Lokomotivom je bila vrlo važna za stjecanje samopouzdanja. Momčad je spremna iako imamo nekih igrača koji možda još uvijek nisu u najboljoj tjelesnoj formi. Škorić ima tri žuta, Silva je upitan, ostalo je ok. Spremni dočekujemo Istru koja je pokazala dosta dobrih stvari u posljednje vrijeme. Čeka nas dobar izazov i nadam se da ćemo biti na visokoj razini i da ćemo pobijediti."

Pred Osijekom tri domaće utakmice u nizu

Osječanima se pruža lijepa prilika da naprave dodatni pritisak na Dinamo u borbi za naslov prvaka, jer poslije dvoboja s Istrom čekaju ih još dvije domaće utakmice, protiv Slaven Belupa i Hajduka.

"Želimo se sada fokusirati samo na Puljane. Trebat će nam puno zalaganja i htijenja da dođemo do pobjede. Sigurni smo da će tako i biti. Imamo dovoljno kvalitete da pobijedimo svakog protivnika u HNL-u, to smo i pokazali u ovom prvenstvu. Za ono što će kasnije uslijediti, mogu samo reći da ne gledamo dalje od ove utakmice", naglasio je Bjelica.

Na konferenciji za medije Bjelica se susreo s pitanjem vezanim uz izjavu Zorana Mamića koji je u najavi derbija Dinamo - Hajduk rekao kako smatra da su Splićani po individualnoj kvaliteti u HNL-u odmah iza Dinama i da mu nije jasno kako su na ljestvici tek petoplasirani.

Bjelici ta izjava očito nije baš legla.

"Moramo poštovati mišljenje drugih ljudi, no to ne mora isključivo biti istina. Mogu i ja isto tako reći da je Osijek bolji od Barcelone, ali to ne mora biti točno", poručio je trener Osijeka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider