Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"imamo problemčiće"

Bjelica za Dnevnik Nove TV najavio Ligu prvaka: Otkrio kakvo je stanje s ozljedama

Nenad Bjelica i njegova momčad okreću se pripremama za jednu od najvažnijih utakmica sezone.

Nenad Bjelica (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov trener Nenad Bjelica razgovarao je s reporterom Dnevnika Nove TV Stipom Antonijevićem nakon Dinamove pobjede protiv Gorice.

Prvih 25 minuta činilo se da bi Gorica mogla doći do vodstva, ali dogodio se Dinamov blitzkrieg.

"Gorica je dobra ekipa s dovoljno kvalitete da svakom naprave probleme, pa tako i nama. Danas smo mijenjali nešto u našem sustavu, nismo se odmah snašli i igrali kako smo htjeli, ali iz tog novog sustava došli su golovi. Isplatio se rizik, mislim da smo zasluženo pobijedili."

"Vjerujem da će igrači koji izađu na teren odraditi posao"

Puno igrača se vratilo iz reprezentacija s ozljedama, kakvo je stanje uoči utorka i utakmice s Šahtarom?

Nokaut Dominicka Reyesa Jon Jones ima legitimnog izazivača: Neporaženi Reyes munjevito nokautirao bivšeg prvaka divider

"Došli su neki umorni, neki malo ranjeni, ali vjerujem da ćemo se kompletirati. Petković, Ademi i Livaković su upitni, ali vjerujemo da će već sutra-prekosutra biti u treningu, a u utorak na dispoziciji. Danas se Kulenović ozlijedio, znate da imamo ozlijeđene i Leškovića, Andrića i Majera. Imamo malo problemčića, ali vjerujem da će igrači koji izađu na teren odraditi posao."

Šahtar je u današnjoj utakmici ukrajinskog prvenstva pobijedio 6:0, imaju 11 pobjeda iz 11 utakmica.

Modri u Harkivu idu po pobjedu

"Sve to govori o njima, kao i da je ukrajinska reprezentacija pobijedila Portugal, a u reprezentaciji ima jako puno igrača Šahtara. Imaju puno dobrih Brazilaca, ekipa s iskustvom Lige prvaka, ali vjerujem u svoje dečke i, naravno, nadamo se maksimalnom."

Marin Čilić (Foto: AFP) Čilić izbacio Chardyja i plasirao se u polufinale Mosvke divider

Sad kad ste osjetili kako je igrati Ligu prvaka i protiv onih najjačih ekipa poput Manchester Cityja, što kažu igrači, kakav je predosjećaj uoči utakmice u Harkivu?

"Iskreno, nismo puno pričali, nismo se baš ni vidjeli ova dva tjedna, ha-ha. Tako da nismo puno pričali o Ligi prvaka. Mislim da smo se u prva dva kola solidno prezentirali, u prvoj utakmici jako dobro, u drugoj solidno, moglo je biti i bolje, možda ne rezultatski, ali igrački da. Pokazali smo da se možemo nositi i s tim nivoom ekipa i vjerujem da ćemo to pokazati i u Harkivu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider