Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
derbi kola

Bjelica u velikim problemima: Za dva dana igra protiv Dinama, a danas ostao bez petorice igrača

Svi čekaju derbi kola u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu u sklopu 12. kola Osijek na svom stadionu dočekuje Dinamo, a ta se utakmica jako dugo očekuje jer će to biti prvi dvoboj Nenada Bjelice protiv Dinama, kluba s kojim je napravio odlične rezultate u Europi koji će zauvijek ostati upisani u povijest hrvatskog prvaka.

Osijek cilja na titulu, to više nije tajna, ali u prvom susretu sezone protiv prvoplasiranog Dinama trener Bjelica ne može računati na čak petoricu igrača zbog koronavirusa.

gol expired Najskuplji golman svih vremena odlazi na posudbu, ispao je i u planovima za Euro divider

''Zaraženih virusom COVID-19 diljem Hrvatske ovih je dana u najvećem broju od početka pandemije. To je trenutačna realnost od koje je teško pobjeći i u sportu, posebice nogometu, koji je ipak globalno najrašireniji. I u NK Osijek probio se novi val korone, pa je posljednjim testiranjem utvrđeno kako je pozitivno pet naših igrača. Dakako da se postupilo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i svi su oni odmah po dobivenim nalazima poslani u samoizolaciju. Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom, kao ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci'', stoji u priopćenju Osijeka.

Osijek nije objavio imena zaraženih, no sigurno su otpali igrači na koje je Bjelica ozbiljno računao za sudar s Modrima.

Nakon deset odigranih kola Osijek je drugi s 20 bodova, šest manje od prvog Dinama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider