Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od dinama?

Bjelica slaže transfer-listu: Mislav Oršić je uz Petkovića ime koje se spominje

Mislav Oršić i Bruno Petković navodne su želje Nenada Bjelice u Trabzonsporu.

Mislav Oršić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Nakon početna dva poraza na klupi Trabzonspora Nenad Bjelica je zatražio radikalne promjene u svlačionici, piše dnevni list iz Trabzona, Gunebakiš. U grad na obalama Crnog mora hrvatski trener želi dovesti nekoliko pojačanja kako bi aktualni turski prvak opet konkurirao za Europu.

List piše kako je Trabzonspor za ovu sezonu bacio bijeli ručnik u ring, pa će Bjelica te direktor nogometa İhsan Gündüz Derelioğlu i sam gazda kluba Ertuğrul Doğan početi slagati momčad za novu sezonu te razgovarati s potencijalnim pojačanjima i njihovim klubovima.

Igor Bišćan Dinamovo iznenađenje: Evo tko bi mogao biti prvo Bišćanovo pojačanje, a tko je sve šokirao plaćom divider

Već se ranije pojavila informacija kako je klub dao i službenu ponudu za Brunu Petkovića. Nije poznato o kojoj se cifri točno radi ni u kojem smjeru taj posao ide, ali je jasno kako Bjelica razmatra okupljanje nekih provjerenih snaga iz najljepših dana na Maksimiru.

Tada je duo Petković – Oršić igrao nogomet života, a taj dvojac osječki trener želi vidjeti i u novom klubu, piše turski list.

Dinamo bi ga rado vratio

Za Mislava Oršića bi išla ponuda za posudbom iz Southamptona uz mogućnost otkupa. Navodno je Oršić zainteresiran, barem prema turskom izvoru.

Galatasary je također navodno zainteresiran za bivšeg nogometaša Dinama, a ovakve informacije smanjuju šanse za povratkom u Zagreb, gdje bi ga navijači i dočekali raširenih ruku.

Oršić je u Premier ligi odigrao tek nekoliko minuta, što je posve neshvatljivo zbog situacije u kojoj se Southampton nalazi. Njegov odlazak ovog ljeta je siguran, a sve je više naznaka kako bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider