Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri traže nova imena

Bjelica otkrio što je s Olmom, Livakovićem i najvećim Dinamovim pojačanjem

Za Dnevnik Nove TV trener Dinama Nenada Bjelica prokomentirao je jučerašnju utakmicu u Tbilisiju i aktualnosti u taboru Modrih…

Nenad Bjelica (Photo: Luka Stanzl/PIXSELL)

Svoje dojmove o startu nove europske sezone, kao i detalje o budućnosti dvojca kojeg traže europski velikani - Danija Olma i Dominika Livakovića, našem Stipi Antonijeviću otkrio je trener Dinama Nenad Bjelica.

Gospodine Bjelica, 2:0, povratak iz Gruzije. Koliko ste zadovoljni? Prvo rezultatom pa onda i utakmicom. Onih prvih sat vremena baš i nije bilo, pretpostavljam, nešto po vašim željama i guštu?

"Nismo se dobro snašli"

"Da, više rezultatom nego samom igrom i utakmicom. Jer nismo se dobro snašli ni po tom vremenu tamo, ni sa tim protivnikom, ni lopta, ni teren. Jednostavno nismo dobro ušli u utakmicu. Drugo poluvrijeme je to malo bolje izgledalo. Iskoristili smo pokoju šansu i mislim na kraju zasluženo pobijedili, ali dosta teška utakmica za sve nas."

Dinamo pobjedom otvorio novu euro sezonu: Rutinski prizemljili gruzijskog prvaka! Saburtalo - Dinamo (Foto: GOL.hr)

Što se tiče samog uzvrata, je li to prilika da prvi put vidimo Olma u novoj sezoni u dresu Dinama?

"Pa određeni broj minuta je moguće da dobije. Ne vjerujem da će igrati otpočetka, ali on ovaj tjedan radi malo intenzivnije. Od petka do nedjelje je radio više na izdržljivosti, ovaj tjedan želimo napraviti jedan mikrociklus u kojem će intenzivno raditi i on i Moubandje, pa ćemo vidjet u kojoj mjeri će bit spreman za tu utakmicu utorak. I on i Moubandje."

Prije nekoliko tjedana u Sloveniji ste mi rekli da je zaista teško očekivat da vidimo Olma u dresu Dinama opet. Sada se to promijenilo, novi ugovor mu Dinamo nudi. Koje su vaše želje što se tiče Olma?

"Olmo nije razočaran, Livaković nam je potreban"

"Ja sam jako sretan zbog toga. Prvi sam zainteresiran da Dani ostane, naravno sa čistom glavom i onakav kakav je bio cijele protekle sezone. On je došao jako pozitivan, vratio se sretan u Dinamo, ne vidim kod njega neku razočaranost zato što za sada nije prodan. On se dobro osjeća u Dinamu i mislim da nema nikakav problem s tim da ostane u Dinamu - ukoliko to bude slučaj. Ukoliko ne, utoliko ćemo morati naći igrače koji će ga adekvatno zamijeniti, ali ako ostane, bit ću jako sretan."

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Situacija s Livakovićem i njegovom ponudom, s obzirom da je, evo, i Zagorac trenutno ozlijeđen?

"Za sada nema prodaje - i zbog ozljede Zagorca. Imamo svoje ciljeve koje želimo ostvariti, tu nam je Livaković apsolutno potreban tako da u ovom trenutku osluškujemo tržište, gledamo neke mogućnosti koje postoje na tržištu, ali računamo da će Livaković barem do kraja 8. mjeseca ostati u Dinamu, a možda i duže."

"Ima puno kandidata za doći u Dinamo"

Možete li nam bar otkriti, s obzirom na to da se o tome piše, jesu li prvi golman austrijske i BiH reprezentacije potencijalne zamjene ako Dominik ode?

Obračun zaraćenih frakcija BBB-a: Tukli se sjekirama usred Zagreba Obračun frakcija BBB-a (Screen shot Youtube.com)

"Puno gledamo, baš puno. Ne bih sad želio davati imena neka u javnost, ali stvarno ima puno kandidata koji bi mogli doći u Dinamo. Vidjet ćemo na kraju, imamo dva dobra golmana - Livakovića i Zagorca. Imamo dva mlada - Josipovića i Horkaša, koji su tu i mogu biti treći, ali ako ode Livaković, sigurno da ćemo tražiti neku alternativu. U ovom trenutku to nije slučaj."

I za kraj samo, poznavajući vas, pretpostavljam - Ferencvaroš još uopće nije nikakva tema ili?

"Ne. Danas suradnici moji idu na utakmicu, otišli su ustvari već na utakmicu. Bit će danas tamo od 8 sati. Ja želim prvo skočit pa reći hop", zaključio je Bjelica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider