Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na ratnoj nozi

Bjelica ne misli dati ostavku, odbrusio je Kohorti: "Nastavljamo dalje, pokušat ćemo biti bolji"

Nenad Bjelica je prokomentirao današnju utakmicu protiv Slaven Belupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je u sklopu trećeg kola SuperSport HNL-a remizirao sa Slaven Belupom najnepopularnijim rezultatom 0:0. Još jednom su Osječani bili nemoćni, a razočaranje igrom ne kriju niti navijači, niti Bjelica. Osječkom strategu voda je došla do grla, Kohorta ga više ne želi gledati na klupi, ali on je u komotnoj situaciji.

"Navijači se imaju pravo izražavati, a dokle god u njihovim izražavanjima nema violencije, ja nemam problem s priopćenjima. Oni me tako vide u ovom trenutku i ja to poštujem. Zahvalio bih se svim navijačima koji su nam dali podršku, vidi se da se mučimo, ali bili su nam impuls. Ovo je situacija koja će me sigurno ojačati i kao trenera i kao čovjeka", poručio je trener Osijeka.

gol expired Osijek nakon šokantnog ispadanja iz Europe kiksao u HNL-u: Nisu zabili ni Slaven Belupu divider

Prokomentirao je današnju predstavu.

''Definitivno, ekipa je bez samopouzdanja. To je valjda jasno svakom nakon ova dva poraza. Normalno da je teško bilo igrati, ako se zna da smo igrali prije tri dana, ali mislim da smo u prvom poluvremenu igrali dobro, nismo dali Slavenu puno toga. U nastavku smo pali, zato i jesam napravio pet izmjena. Sve u svemu realan rezultat'', rekao je Bjelica.

gol expired Kohorta objavila rat Bjelici: “Dosta je! Naš jedini fokus odsad je tvoj odlazak” divider

Sljedeće kolo idu na noge Istri, teško gostovanje koje bi moglo biti i kobno za Bjelicu.

''Imamo čitav tjedan ispred sebe pa ćemo vidjeti što ćemo napraviti. Možda će se netko od igrača iz drugog plana nametnuti, možda se danas netko ozlijedio. Ponavljam, čitav tjedan je ispred nas'', zaključio je Nenad.

Zekić polovično zadovoljan

''Jako dobra utakmica s naše strane. U prvom poluvremenu smo izdržali pritisak koji, moram primijetiti, nije bio prejak. U nastavku smo promijenili sustav, stavili smo Kvržića u poziciju polušpice, bliže napadačima. Imali smo velik broj izlazaka, što je rezultiralo šansama koje smo imali.''

''Da nismo imali i dosta netočnih dodavanja, dojam bi bio bolji, ali od dojma se ne živi. Zato čestitam svojim igračima na velikoj borbenosti. Šteta, žalimo za tim još jednim golom koji bi nam bio dovoljan za pobjedu, ali nakon onih 1:5 s Dinamo i nakon svega što nam se događalo u kadru, dečki polako hvataju konce i uvjeren sam da će im se podići samopouzdanje i da će biti sve bolji i bolji'', prokomentirao je Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider