Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić: "Slavili smo njihovim oružjem"

Bjelica ne gubi duh nakon poraza: "Naše srce može pobijediti Dinamov novac"

Bjelica je čestitao Dinamu nakon okršaja za vrh ljestvice.

Dinamo je vodeća momčad HNL-a. U izravnom okršaju za vrh ljestvice Modri su s 1:0 pobijedili Osijek na svom terenu i poveli u prvenstvu.

''Čestitam Dinamu. Gledali smo 2 različita poluvremena, Dinamo bolji u prvom, mi u drugom. Presudila je neefikasnost i Livaković koji je izvadio par sjajnih šasi. Prvo poluvrijeme nismo bili dobri, bili smo daleko od igrača, ali moram biti zadovoljan igrom svoje momčadi u drugom dijelu'', rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica za Arena Sport.

Strateg slavonske momčadi vjeruje da ništa još nije gotovo.

''Slušajte, mi smo prije 17 kola bila na -8 bodova. Dinamo je potrošio 15 milijuna eura, mi nula, a nosili smo se s njima. Vjerujemo da će naše srce pobijediti njihov novac. Još je puno do kraja'', rekao je.

Bjelica je ranije istog dana dobio veliko pojačanje – bivšeg reprezentativca Ivana Santinija. Najavio je da ih možda bude još.

gol expired Dinamo golom Oršića slomio Osijek: Derbi odlučila velika pogreška, VAR na stranu Modrih divider

''Vidjet ćemo, možda dovedemo još jednog igrača na krilnu poziciju, ali za nula eura. Nećemo se razbacivati'', rekao je.

Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon pobjede.

''Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Bili smo bolja momčad, ali moramo brže riješiti utakmicu. Kvalitetna momčad poput Osijeka može to kazniti'', rekao je, pa najavio susret s Krasnodarom u četvrtak.

''Stignemo dobro odmoriti i pripremiti za Krasnodar. Želimo napraviti dobar rezultat uz vjeru da možemo proći tog protivnika. Osijek smo pobijedili njegovim oružjem, bili smo agresivni i osvajali druge lopte. Moramo tako igrati“, rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider