Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponosan na momčad

Bjelica najavio borbu za prvaka: "Sve je moguće. Malo nas je, al' smo pravi"

Trener Osijeka Nenad Bjelica ponosan je na svoju momčad nakon pobjede u derbiju protiv Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je u derbiju kola i jesenskog dijela sezone pobijedio Dinamo 2:0 i približio mu se na samo tri boda. Trener Osijeka Nenad Bjelica prokomentirao je utakmicu:  

"Moramo biti ponosni na naše dečke, kako su se borili i zalagali. To je onaj minimum koji tražimo od njih. Mislim da smo u određenim fazama utakmice igrali dobar nogomet s tim da smo protivniku u prvom poluvremenu dopustili dvije šanse. S druge strane, mislim da smo i mi imali pokoju dobru situaciju. Na kraju smo zasluženo pobijedili i približili se Dinamu na tri boda. U dobroj smo formi, doduše ograničeni s fondom igrača, ali se ne žalimo. Malo nas je, al' smo pravi i dečki su stvarno danas bili savršeni", kazao je Bjelica, a prenosi Osijekova službena web stranica. 

Vidjelo se koliko su nogometaši Osijeka motivirani i željni velike pobjede. Od prve minute su krenuli žustro i vrlo angažirano, a nisu posustali ni kada bi protivnik pritiskao i pokušavao nešto više napraviti.

gol expired Gorki pelin za Mamića i Dinamove šefove: Osijek s Bjelicom gazi, Modri se najviše boje mrtve utrke za prvaka divider

"Bez momčadskog duha i zajedništva, bez poniznosti, nema uspjeha. Gledamo uvijek od utakmice do utakmice, pokušati pobijediti prvog sljedećeg protivnika i to je jedini put kojim možemo doći na razinu koju želimo. Ukoliko i dalje budemo imali ovakav pristup i sinergiju s navijačima, onda je sve moguće bez obzira što je Dinamo i dalje vodeći“, dodao je Bjelica.

Što se tiče izostanaka i spoznaje da je nemoguće poslati na teren dva puta za redom isti sastav, osječki je kormilar dodao:

„Rekao sam dečkima i pred početak susreta - ima nas koliko nas ima, ali mislim da smo pravi i da možemo pobijediti. Tako je na kraju i bilo. Navijači neka uživaju u ovom trenutku, a na nama je da ovo što prije zaboravimo i da se što bolje pripremimo za sljedeću utakmicu koja je u srijedu protiv Istre. Tri boda u Puli vrijede isto kao i ova s Dinamom, tako da nećemo dugo slaviti nego se odmah fokusirati na ono što dolazi", zaključio je Bjelica. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider