Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modre čeka pakao

Bjelica istakao Baturinu i Sučića: "Pokazali su da u SHNL-u ima igrača za Vatrene"

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je utakmicu s Istrom u 10. kolu SuperSport HNL-a...

Nenad Bjelica (Foto: Dragan Matic / CROPIX)

Povodom stote obljetnice otvaranja igrališta Građanskog u Koturaškoj, koja pada sutra, trener Dinama Nenad Bjelica održao je press-konferenciju uoči ligaške utakmice s Istrom u Puli u zgradi HEP-a, koja je izgrađena točno na lokaciji bivšeg igrališta Purgera, a koje je nosilo naziv Pobjeda.

Hrvatska 2030. GRAFIKA Pogled u budućnost: Ovako bi Hrvatska mogla izgledati na Svjetskom prvenstvu 2030. godine divider

Modri su postavili spomen ploču kako bi evocirali uspomenu na taj događaj, u ceremoniji je sudjelovao Dinamov predsjednik Velimir Zajec, predsjednik Vijeća gradske četvrti Trnje Goran Đulić te pročelnik Luka Juroš, a Bjelica je potom najavio utakmicu s Istrom i predstojeće izazove.

Ludi ritam

Dinamo čeka ludi ritam, šest utakmica u tri tjedna, od toga dvije u Ligi prvaka, gostovanja kod Salzburga i Slovana.

Bjelica ističe da će Modri u Puli biti bez prvog vratara Nevistića, koji nije branio ni u prošlom kolu s Varaždincima, a pod upitnikom je Bruno Petković.

Mateo Kovačić u duelu s Vitinhom i Joaom Nevesom Mladi par o kojem bruji Europa: Veza na daljinu atraktivne glumice i zvijezde PSG-a divider

"Svi su se uglavnom vratili zdravi s reprezentativnih obveza, tako da imamo cijelu momčad na raspolaganju osim vratara Nevistića. koji i dalje muku muči s problemom lista. Bruno Petković ide na put, ali njegov nastup nije siguran, dok se Mauro Perković ozlijedio se u prijateljskom susretu i morat će pauzirati. Vjerujem da idemo spremni u Pulu i da ćemo se vratiti s tri boda", istakao je trener Dinama.

Bjelica istakao Baturinu i Sučića

Bjelica prokomentirao odlične igre Martina Baturine i Petra Sučića u dresu hrvatske reprezentacije u Ligi nacija.

Ivan Perišić Hajduk je isključio komentare, ali navijači su se snašli: Vrijeđaju Perišića na objavi koja nema veze s njim divider

"Hrvatska je odigrala jako dobre dvije utakmice, čestitam Vatrenima na osvojenim bodovima. Sretan sam što su Dinamovi igrači dali obol u tim utakmicama i pokazali da u SHNL-u ima dobrih igrača koji mogu pomoći reprezentaciji. Ne da su pomogli, nego su u utakmici s Poljskom bili možda i najznačajniji. Način na koji se ta dva mladića razvijaju stvarno je na ponos svima nama u Dinamu i onima koji su tu bili prije mene."

Istra u fokusu

Bjelica ističe da je svjestan što Dinamo čeka sljedeća tri tjedna, ali i da ne gleda dalje od utakmice s Istrom.

"Ista nam je jedini fokus u ovom trenutku. O svemu ostalom razmišljat ćemo poslije utakmice u Puli. Gledao sam Istru protiv Hajduka. Tada sam bio bez posla, a živim u Istri pa sam iskoristio priliku. To je jedna vrlo kvalitetna i dobro vođena momčad. Morat ćemo zapeti da dođemo do tri boda."

Zaplijenjena droga, uglavnom kokain Poznati sportaš postao mafijaški šef: Ubijao i prodavao tone kokaina divider

Dobra je vijest za Bjelicu što mu se vraćaju neki igrači koji su bili dugo ozlijeđeni.

"Perković će kroz tjedan dana ući u trenažni proces. Perić je odradio sve treninge, dosta dobro izgleda. Treba mu samo treninga i pokoja kontrolna utakmica da bi nam mogao biti na raspolaganju. Stojković je dobar, solidno je trenirao i nema razloga da ne bude u konkurenciji", zaključio je Bjelica. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Stigli su sastavi za utakmicu Istre i Dinama. Ima iznenađenja...

Provjerite sastave > https://bit.ly/4h8Q433
Dinamo večeras gostuje kod Istre u Puli, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/4h8Q433
Navedeni iznos Gradu Splitu je dodijeljen za studijsku i projektno-tehničku dokumentaciju Gradskog stadiona Poljud. ✅⚽

📸: PIXSELL
🗣: "Način na koji se ta dva mladića razvijaju stvarno je na ponos svima nama u Dinamu i onima koji su tu bili prije mene." ⚽

📸: Damir Krajac / CROPIX