Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRAŽI SE BIJEG IZ UNITEDA

Bivši suigrač stao u obranu Ronalda: "On nema vremena gledati izgradnju tima, nego mora ostati na vrhu"

Cristiano Ronaldo i dalje pokušava napustiti Manchester United, a u tome ga podržava bivši suigrač Nani.

Anderson, Rooney, Ronaldo, Rafael i Nani (Foto: Afp)

Očajan ulazak Manchester Uniteda u ligašku sezonu samo je dodatno povećao nezadovoljstvo Cristiana Ronalda u klubu. On cijelo ljeto pokušava pronaći novi klub, u kojem će igrati Ligu prvaka, a smjer u kojem trenutno sezona ide ga navodi na želje da jednostavno pobjegne.

U njegovim namjerama ga potpuno podržava nogometaš s kojim je dijelio svlačionicu Uniteda od 2007. do 2009. godine te onaj reprezentacija, a također je zanimljivo kako dolazi iz istog kluba, lisabonskog Sportinga. Riječ je o Naniju.

U potpunosti ga razumije

Unatoč što je mlađi od Ronalda, on već neko vrijeme ne igra na visokoj razini. Osvojeni Euro 2018. godine vrhunac je njegove karijere koja trenutno svoje posljednje redove piše u australskom Melbourneu. 

O Ronaldu je Nani progovorio tijekom gostovanja u podcastu još jednom suigrača iz Crvenih vragova, Ria Ferdinanda.

Jim Ratcliffe Navijači Manchester Uniteda konačno mogu slaviti: Milijarder želi kupiti klub za koji navija divider

"Prošlo je dugo fremena otkako smo igrali zajedno i Cristiano više nije dijete. Vremena se mijenjaju, no on i dalje radi ono što je uvijek radio. Mrzi gubiti i reagira u svom stilu kad timu ne ide dobro. Jedina razlika je što je danas drugačije vrijeme", rekao je Nani, nastavivši:

"Ronaldo nema vremena da ga gubi na građenje momčadi i čekanje iduće sezone. On želi ostati na vrhu, zabijati golove i biti pravi čovjek na pravom mjestu. Zato je njegova reakcija potpuno normalna."

Jedina Ronaldova profesionalna sezone u kojoj nije igrao Ligu prvaka, natjecanja čiji je rekorder u više kategorija, je ona prva, godine 2002./03, kad je Sporting u kvalifikacijama ispao od milanskog Intera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider