Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OBRATIO SE TURCIMA

Bivši prvotimac Osijeka još sinoć nalazio se na mjestu današnje velike tragedije

Haris Hajradinović još sinoć je kao igrač Kasimpase nastupio u danas žestoko razrušenoj Antakyi.

Haris Hajradinović (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Po jako dobrome navijači Osijeka pamte Harisa Hajradinovića, nogometaša koji je u bijelo-plavom dresu proveo jednu i pol sezonu te se prometnuo u ponajboljeg igrača momčadi.

Kao takvog su ga u siječnju 2019. godine transferirali u tursku Kasimpasu, gdje je Haris vrlo brzo postao prvotimac, a onda je dogurao i do pozicije kapetana momčadi, koju još uvijek obnaša.

Sinoć je igrao protiv Hatayspora

Upravo je ovaj 28-godišnjak kao kapetan jučer izveo svoju momčad na terenu, no gostovanju kod Hatayspora u Antakyi. Poraženi su u 97. minuti pogotkom Christiana Atsua, nogometaša koji se trenutačno nalazi negdje pod ruševinama tog grada.

Christian Atsu i Marcus Rashford Poznati nogometaš nalazi se pod ruševinama na jugu Turske: Sinoć je zabio za pobjedu divider

Naime, upravo je Antakya među gradovima koje je najjače pogodio današnji potres, a činjenicom da se samo nekoliko sati prije potresa nalazio u njemu Haris je sigurno ozbiljno pogođen. 

On je tako na Instagramu objavio poruku svim Turcima, u kojoj im je pokušao pružiti utjehu i podršku.

"Moja draga braćo Turci,

želim Allahov rahmet onima koji su izgubili živote u potresu koji se dogodio u Kahramanmarašu i koji se osjetio u mnogim gradovima u okolini, a povrijeđenima želim brz oporavak.

Jako vas volim i dijelim vašu bol. Moje srce i molitve su sa svim našim preživjelima", napisao je Hajradinović na Instagramu.

U Turskoj su trenutačno zaustavljena sva sportska natjecanja i cijela se država okrenula samo jednom, pokušaju spašavanja što više preživjelih ispod ruševina.

Spasioci u Malatyi Dramatična potraga za turskim vratarom: "Izvukli smo mu ženu iz ruševina, njega nema..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider