Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi izgled

Pogledajte kako izgleda bivši napadač Barcelone nakon presađivanja kose

Paco Alcacer je dvije sezone nosio dres Barcelone i osvojio tri trofeja.

Galerija Paco Alcacer nakon presađivanja kose Paco Alcacer prije presađivanja kose Paco Alcacer i suigrači iz Barcelone slave gol Paco Alcacer u dresu Borussije Dortmund

Sve veći broj nogometaša odlučuje se na presađivanje kose, a posljednji u nizu koji je to napravio je i bivši napadač Barcelone, a sada Villarreala Paco Alcacer.

28-godišnji španjolski napadač odlučio se za operaciju presađivanja kose u jednoj madridskoj klinici koja je pak u vlasništvu nogometne superzvijezde Cristiana Ronalda.

Operaciju je navodno odradio na ljeto prošle godine, ali pratitelji španjolske La Lige tek su sada primijetili razliku u njegovom imidžu. Kosa je bujnija, a frizura drugačija.

Dvije sezone nosio dres Barcelone

Alcacer je ove sezone ukupno upisao 18 nastupa, četiri pogotka i pet asistencija. Zanimljivo, u španjolskom nogometnom prvenstvu još uvijek nije zatresao protivničku mrežu.

Večeras od 21 sat igra uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola koji ima prednost od dva pogotka.

U dugogodišnjoj karijeri je nosio dres Getafea, Valencije, Barcelone za koju je potpisao u ljeto 2016. godine. Tada su Katalonci isplatili čak 30 milijuna eura odštete, ali nakon samo dvije godine preselio je u Borussiu Dortmund.

Za Barcelonu je upisao 50 nastupa, 15 pogodaka i osam asistencija te osvojio tri trofeja. Jednom je bio prvak Španjolske, a dva puta su osvojili španjolski Kup.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider