Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži novi ugovor

Bivši igrač Reala oduševljen Modrićem: "Fascinira me jedna stvar. Ne sjećam se da je to netko napravio"

Luka Modrić je bio igrač utakmice Real Madrida i Chelseaja u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid pobijedio je Chelsea s ukupnih 5:4 i osigurao plasman u polufinale Lige prvaka. Iako su gosti imali uvjerljivo vodstvo od 3:0, trenutak genijalnosti Luke Modrića vratio je "kraljevski klub" u život.

Fenomenalni kapetan Vatrenih proglašen je igračem utakmice, a ključni potez susreta izveo je upravo on. Briljantno je proigrao Rodryga koji iz blizine pogađa i donosi madridskom sastavu produžetke.

Savršenstvu udarca vanjskom danas se divi cijeli sportski svijet, a navijači su očarani Modrićem.

"Izuzetno sam ponosan kada čujem da navijači skandiraju moje ime, Zahvalan sam im što su stali uz mene od prvog dana i uvijek im se želim odužiti svojom igrom na terenu. Želim igrati dobro i pobjeđivati", kazao je Modrića pa dodao kako ide godinu po godinu pa će tek onda donijeti odluku o eventualnom umirovljenju.

Svi hvale kapetana Vatrenih

Same pohvale za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije ima i bivši igrač Reala te stručni komentator Nove TV, legendarni Robert Jarni.

"S vanjskim dijelom stopala pogoditi igrača u ključnom trenutku u ključnoj utakmici, to je talent. To je nešto što mu je Bog dao. Meni je fascinatno, osim tog pasa, da je Luka trčao od jednog do drugog šesnaesterca svih 120 minuta".

36-godišnjem hrvatskom reprezentativcu dive se i nogometni velikani.

"Nitko u povijesti nije imao dodavanje vanjskom poput Modrića, osim možda Mihaela Laudrupa", kazao je Thierry Henry, a Jamie Carragher dodaje: 

"Bio je to potez sezone"

gol expired Ancelotti oduševljen Modrićem, oglasila se i ikona Reala: "Pitat ću Luku kakav to punjač koristi" divider

Steve McManaman kaže da bi Modrićev potez mogao gledati cijeli dan.

"Mogao bih ovo gledati cijeli dan. Pustite završnicu, nebitna je, gledajte samo dodavanje", dok je NBA zvijezda i imenjak, Luka Dončić prijatelju posvetio objavu na Twitteru.

O pojedinačnoj kvaliteti koja je spasila Real Madrid danas priča cijeli svijet. Pogodak koji je Real odveo u polufinale dogodio se u šestoj minuti produžetka, a strijelac je bio Karim Benzema.

Modrić kandidat za Zlatnu loptu

Bio je to njegov 12. pogodak u Ligi prvaka, a Benzema i Modrić našli su se među kandidatima za Zlatnu loptu. Inače Luka je ovih dana u pregovorima s klubom oko novog ugovora.

"Zaista ne znam zašto Modriću nije produžen ugovor barem na još godinu dana, jer ono što je on napravo za Real ne sjećam se da je ikada itko napravio", kazao je Jarni.

gol expired Što treba Modriću za Zlatnu loptu? Liga prvaka je ključ, a i ovo mu se mora poklopiti divider

Modrić je stigao u Madrid prije deset godina, a želja mu je u Madridu završiti karijeru. Sve osim takvog raspleta bilo bi ravno čudu jer čarolija hrvatskog maestra, i s 36 godina na leđima, jednako je čarobna kao i prije deset godina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider