Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo mu je lijepo u Splitu

Hajdukovac iz "afere pršut" potpisao za klub iz treće njemačke lige

Na Poljudu se zadržao dvije godine i nije pokazao da je igrač za Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoliko mjeseci poslije isteka ugovora s Hajdukom Stipe Vučur je pronašao novi klub.

Ovaj 28-godišnji stoper potpisao je za njemačkog trećeligaša Hallescher, a ugovor vrijedi do kraja ove sezone s mogućnošću produljenja.

Vučur je u Hajduk stigao u ljeto 2018. godine nakon što je njegov tadašnji klub Kaiserslautern ispao iz druge u treću njemačku ligu. Došao je na Poljud bez odštete i prema neslužbenim informacijama mjesečno je zarađivao 10 tisuća eura.

Međutim, Vučurova epizoda u Hajduku ostat će upamćena ne po njegovim igrama (20 nastupa, jedan pogodak) već po "aferi pršut" iz prosinca 2018. Tada su, nekoliko dana uoči derbija s Dinamom na Maksimiru, u javnost procurile snimke na kojima se Vučur dobro zabavlja u društvu nekolicine ondašnjih igrača Hajduka.

U stilu bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma Vučur je na čelo lijepio pršut, Rumunj Steliano Filip je igrao poker i pušio, a Andre Fomitschow se "pojavio" s kosom obojanom u crveno uz pomoć mobilne aplikacije.

Ono što je svima trojici zajedničko je da se ispostavilo kako niti jedan od njih nije igrač za Hajduk i danas su svi daleko od Poljuda - Vučur se vratio u Rumunjsku, Filip je u Grčkoj gdje igra za tamošnjeg prvoligaša AEL Larissu, a Fomitschow više od godinu dana od isteka ugovora s Hajdukom još uvijek nema novi klub...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider