Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi početak

Bivši hrvatski reprezentativac završio karijeru u 29. godini: "Uživam u novom poslu"

Ivan Močinić upisao je jedan nastup u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Močinić novi je pomoćni trener kadeta Rijeke. Zbog velikih problema s ozljedama odlučio je prekinuti nogometnu karijeru i posvetiti se trenerskom poslu.

Posljednje igračke dane je proveo u Šibeniku, gdje je stigao u svibnju prošle godine, ali ondje je upisao tek jedan nastup. Karijeru je započeo u dresu Rijeke za koju je igrao od 2011. pa sve do 2016. godine kada je ostvario najveći transfer karijere.

Potpisao je za bečku Austriju, koja je istresla čak 2 milijuna eura odštete za njega, ali već nakon tri sezone vraća se u HNL, ali u Istru 1961 kao slobodan nogometaš. Nosio je još dres i ljubljanske Olimpije.

Jordan Amavi Ništa od velikog transfera: Zbog Tudora je završio na ledu, ali ne želi u Dinamo divider

Najbolje igračke dane imao je u dresu Rijeke, bio je kapetan i jedan od igrača kojem su predviđao odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine, ali sve je pokvarila još jedna ozljeda.

U dresu hrvatske nogometne reprezentacije upisao je jedan nastup, bilo je to 2015. godine u prijateljskom susretu protiv Rusije (3:1), dok je izbornik bio Ante Čačić.

"Krenuo sam u trenerski posao, evo početnik sam i dogodilo se preko noći. Krenuo sam u jedan drugi smjer, pomoćni sam trener u dvije ekipa kadeta. Uživam u poslu, imam super mentore, veliki mi je gušt raditi s mladim igračima", rekao je Močinić za službenu stranicu riječkog prvoligaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider