Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maksimirski odjeci i demanti

Bivši Dinamov šef odgovorio Medi: "Nisam 'parkiran' sa strane, to su laži i insinuacije“

Bivši član Uprave Dinama Krešimir Antolić oglasio se priopćenjem na današnji tekst koji je izišao na našem portalu…

Mirko Barišić, Vlatka Peras, Krešimir Antolić i Damir Milinović (Foto: Igor Soban/PIXSELL)

Bivši član Uprave Dinama Krešimir Antolić poslao mi je odgovor na moj današnji tekst o situaciji u maksimirskom klubu, u kojem se dotičem i njega osobno.

Smatram da svatko ima pravo na odgovor, to je jedino korektno, tako da ga prenosim u cijelosti:

"Ako se dobro sjećam, nikada se nismo formalno upoznali a kamo li razmijenili neke međusobne rečenice. Čitajući Vaše tekstove, vidim da se konstantno bavite samnom i mojom ulogom u Dinamu. Prije nego i sudski zatražim zaštitu od laži i insinuacija kojima me izlažete, želio bih ovako demantirati neke navode iz Vaših tekstova. Povod je tekst objavljen na portalu gol.hr, danas 06:56 sati, pod naslovom Uragan u Dinamu, lista za odstrel: Konačni obračun s Mamićevom strujom, ide teška metla, u kojem između ostalog navodite:

- Od važnijih dužnosnika već su dvoje prošla kroz izlazna vrata. Dva člana stare Uprave nisu više u Dinamu. Krešimir Antolić barem formalno jer očito da je parkiran sa strane i čeka priliku da se vrati – dakle, odlukom Izvršnog odbora Dinama od 01. ožujka 2023. godine ja sam razriješen svoje dotadašnje funkcije člana Uprave s danom stupanja na snagu 08. ožujka 2023. godine. Znači od tada pa do danas ja nemam nikakvu niti formalnu niti neformalnu funkciju u Dinamu. Prema tome navod “da sam parkiran sa strane I čekam priliku da se vratim …” nema niti jedno svoje uporište u stvarnosti.

- svjedoci kažu da je Antolić još uvijek redoviti posjetitelj, gotovo na dnevnoj razini. Na utakmicama čak sjedi u glavnoj loži. Znači uopće se ne krije. Dapače, sve skupa sugerira da napadno pokušava ostaviti dojam da zapravo nigdje nije otišao i da je još uvijek bitan. Ne znam što na sve kažu Boysi, osjećaju li se izigranima, ali ako je to ta promjena o kojoj se pričalo, bojim se da neće biti dobro. – znači, od mojeg odlaska iz Dinama, ja sam u Maksimirskoj br. 128 bio četiri puta I to svaki puta zbog gledanja utakmica Dinama. Stoga mogu nabrojati datume: 19.03., 15.04., 26.04., 14.05. Do kraja ove sezone, imam ulaznicu za VIP ložu I zbog toga utakmice gledam s te pozicije. Za iduću sezonu ću kupiti godišnje ulaznice i ići na utakmice Dinama, kao što sam to radio cijeli život. Prema tome apsolutno su lažne tvrdnje svjedoka koji kažu da dolazim u klub, gotovo na dnevnoj razini. Neka ti svjedoci stanu ispred mene I to mi kažu u lice I dokažu da je tome tako. Ja nisam napravio ništa zbog čega ne bih smio dolaziti na utakmice Dinama I to ću raditi I ubuduće. Ostalo oko funkcioniranja kluba u budućnosti me ne interesira niti na to želim utjecati.

- pa i direktorica nabave Ivana Perić. Ako me pamćenje služi, baš ona je podnijela prijavu za seksualno zlostavljanje protiv Antolića. – ovdje me spominjete u kontekstu prijava o kojima su detaljnije već pisali mediji. Ne ulazeći u detalje, pri tome ne navodite da su te prijave odbačene a o pozadini prijava I razlozima zašto su podnijete ja sam sa svoje strane poduzeo pravne radnje čiji pravorijek čekam. Znači potpuno je irelevantno, osim iz razloga insinuacija, mene stavljati u kontekst dotične osobe I njene sudbine prema novoj klupskoj sistematizaciji. Niti sam sudjelovao u njenoj izradi niti imam ikakve veze s time. Svoju čast I istinu u tom slučaju ja branim sam I pravnim sredstvima koje mi stoje na raspolaganju.

Eto, gospodine Medo, molim Vas da braneći pravo svakoga na istinu, objavite ovaj moj tekst te se zahvaljujem na razumijevanju", stoji u odgovoru Krešimira Antolića, bivšeg člana Uprave Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider