Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"sakrio se u svlačionicu"

Bivši reprezentativac šamarao suca, dobio dvije godine suspenzije: "Htio sam ga udariti"

Bivši bugarski reprezentativac i njegov poprilično zastrašujući suigrač napali su suca i zaradili suspenzije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši bugarski reprezentativac Kalojan Karadžinov, danas igrač niželigaškog Tornado Bezdena, možda je i završio svoju karijeru nakon što je s 44 godine dobio dvogodišnju suspenziju.

Razlog je napad na suca koji je postao veliki skandal u toj zemlji. Karadžinov i njegov suigrač upleli su se u raspravu sa sucem, a Karadžinov, 194 centimetra visoki, snažni nogometaš, potegao je šamar. Sudac se dao u bijeg, a Karadžinov je kasnije opisao kako je to sve izgledalo.

"Ispričavam se suigračima i šefovima. Priznajem da sam ga htio udariti, ali dvaput sam promašio. Znam da nisam napravio dobru stvar, ali dao nam je četiri žuta kartona za tri prekršaja. Rekao sam mu da to ne radi, a on me samo gledao.

gol expired Dinamo pronašao zamjenu za Mamića? Na meti bivši trener Splita koji niže trofeje, a rušio je i Romu divider

Naljutio sam se. Nemamo nikakvih pretenzija, samo se skupljamo i igramo svaki tjedan. Ponavljam, nisam ga udario, a on je napravio strašan cirkus. Sakrio se u svlačionicu i zvao hitnu", rekao je.

Osim Karadžinova suspenziju je dobio i kapetan Georgi Georgiev. Mora se priznati da dotični izgleda poprilično opasno, pa ne čudi što je sudac pobjegao u svlačionicu. Georgiev je dobio godinu dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider