Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LICE S TJERALICE

Bivša zvijezda Liverpoola završila na tjeralici: Razlog je podosta bizaran

Sud u Los Angelesu izdao je nalog za uhićenje bivšeg engleskog napadača, Daniela Sturridgea.

Daniel Sturridge i Xherdan Shaqiri (Foto: Afp)

Nekad sjajni engleski nogometaš Daniel Sturridge već neko vrijeme je izvan ozbiljnog nogometa. Možda to čudi kad vidite da ima tek 34 godine, no jednostavno je njegov vrhunac trajao kratko.

No, u njemu je bio ponajbolji napadač Premier lige, posebno u sezoni 2013./14., kad je za Liverpool postigao 21 pogodak.

Nakon karijere smjestio se u Kaliforniji

Sturridge se nakon karijere smjestio u Kaliforniji, no tamo se sad našao u zakonskim problemima. Naime, nakon što se nije pojavio na sudu u Los Angelesu, za njim je izdana tjeralica. 

Ali, ne brinite, nije Sturridge utajio porez ili napravio neki žešći prekršaj. Naime, tužio ga je čovjek kojem nije isplatio novac obećan za pronalazak psa. 

Sturridge je 2019. vjerovao da mu je netko ukrao njegovog pomeranca, a onda je dao izjavu na koju se čovjek uhvatio.

Američki reper tvrdi da mu nije platio obećano

"Platit ću bilo što onome tko mi pronađe psa. Tko god mi donese psa, 20 ili 30 tisuća, koliko god. Tko god zna tko je provalio, platit ću mu koliko god treba. Mrtav sam ozbiljan. Platit ću, nije mi bitna cijena", izjavio je tada Sturridge. 

Američki reper Foster Washington tvrdi da je on taj koji je pronašao psa, ali da nije dobio nikakvu nagradu. S druge strane, Sturridge je 2021. godine izjavio da mu je psa donio dječak, kojem je tada i isplatio određenu svotu novca te da se drugi ljudi pokušavaju okoristiti. 

No, očito sud vjeruje da nije sve tako čisto pa su Daniela pozvali na sud, na kojem se on nije pojavio. Sad će tamo doći ili će ga privesti policija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider